خیلی هم خوب (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی هم خوب (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست من نیست گاهی وقتا
تلخ و بی حوصله میشم
بین ما بین من و تو
من خودم فاصله میشم
(sm81)
یه شبایی باد و بارون
میزنه به برگ و بارم
اون شبا هوای آشتی
حتی با خودم ندارم
(sm81)
شاهکار بانو زویا زاکاریان (sm10)
زویا زاکاریان & مهرداد آسمانی & امیر بدخش - ننه بارون ...
(sm50)
عید قربان چند شنبه ست ؟!
با اینکه ابی آهنگ راه من را در حد اتود خونده ولی عجب فاز سنگینی داره این آهنگ و اجرای عمیق و پر احساس ابی(sm50)
رفتن ، بردن و باختن ، عشق ورزیدن ، سوختن و ساختن (sm178)
۲۲ شهریور عید سعید قربان [ ١٠ ذوالحجه ]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوشنبه...
کدوم آلبومشه؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خستم (sm172)
Hardwired to self-destruct (sm1)
تو آلبومی نیست ، یه اتود بود که ابی خودش لو داد قدیما گزاشت تو سایتش ترانه ای از شهیار قنبری و آهنگ فرید زلاندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشی (sm2)
میدیش؟! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوسپندی؟! (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به خاطر یه چیز دیگه ست (sm81)(sm2)نقل قول:
(sm2)دیوثا تو ظهر و شب عید قربان اینجا دود و بوی کباب راه میفته بیا ببین آب دهنت سرازیر میشه خخخ (sm217)
نذری نمیدن مگه؟! (sm59)نقل قول:
تقدیم (sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Slipknot - XIX (sm172)
دمت گرم (sm176)نقل قول:
آقایی (sm19)نقل قول:
پااشه دیگه اسلام و ایناا سرش نمیشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دفاعی از خودم بکنم جناب قاضی؟
من بی دفاعم
من شریف تربیت شدم
من شریف بزرگ شدم
نه کسی منو می شناخت
نه کسی بنده رو می دید
نه ثروتمند بودم و نه هیچ چیز دیگر
همهٔ سهم بنده از زندگی ، کار کردن در سازمان بود ، لای پروژه ها
من ساده بودم
من همه چیز رو باور می کردم
من با هیچ کس مخالفت نمی کردم
سرم به کار خودم بود و شریف بودم
من نمی خواستم به بانک برم
من نمی تونستم طبابت کنم
من نمی تونستم سرهنگ باشم
من نمی خواستم شعر بگم
من مقاومت کردم تا حد توانم
اما من توانم کم بود
بنده ضعیف بودم
برای خودم ضعیف بودم و برای دیگران
و من به همه احترام می گذاشتم
من به همه احترام می گذاشتم
و من شروع کردم به بازی کردن
و من شروع کردم به سرگرم شدن
و بعضی وقت ها یادم رفت که کجام
و همهٔ این هایی که می گند
مال من نیست
حق من نیست
و من اشتباهی ام
من از اولش هم اشتباهی بودم
بله من یادم رفت که این ها مال من نیست
و من اشتباهی ام
تقصیر من بود
تقصیر دیگران هم بود
اما خدایا تو شاهدی که من هیچ چیزی رو برای خودم برنداشتم
من هیچ چیز رو توی جیبم نذاشتم
من از سهم کسی نزدم
من فقط اشتباهی بودم
خدایا تو شاهدی که من چیزی رو خراب نکردم
خدایا تو شاهدی که من کسی رو اذیت نکردم
من فقط اشتباهی بودم
چه دفاعی از خودم بکنم؟
من بی دفاعم
حالا من مانده ام و تقاص این همه اشتباه دیگران و بازیگوشی خودم جناب قاضی من از هیچ کس توقعی ندارم
خدایا تو منو ببخش
مهران مدیری - مرد هزار چهره
(sm50)
خیلی کم .. گوسفند میارن تمام فک و فامیل خودشونم دعوت میکنن این مثلا شد عید قرباننقل قول:
شاید 2 کیلوشو بدن به همسایه ها تقسیم کنن اونم من ندیدم (sm2)
من اگه روزی قسمت شد عید قربان گوسفند بگیرم 90 درصدشو تقسیم میکنم میدم به خانواده های ضعیف ..(sm50) به فامیلم نمیدم چون نه خوبن نه ضعیف نه آدم . (sm3)
اصلش اینجوریه باید اینجوری باشه بیشترشو تقسیم کنی .. اونم بین خانواده های ضعیف . (sm50)
آدم خوبم پیدا میشه که همه رو پخش کنه تقریبا سهم دو وعده رو واسه خودش کنار بذاره ولی اینجا پیدا نمیشه ازین آدما (sm50)
(sm81)پس من چی ؟! (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm169)
من ماندم تنهای تنها
من ماندم تنها میان سیل غم ها
حبیبم سیل غم ها
(sm50)
(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتیشم زدی اول صبح آدینه (sm74)نقل قول:
شاهکار دیتر (sm1) تنظیم استثنایی (sm1) یکی از بهترین های قرن بیستم (sm1) i love 80s (sm127)
برادر لویی هَدِددِه (sm111)(sm19)(sm120)
- (sm50)
(sm50)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که بیشتر نمیخوای هزینه کنی اینو بگیری فک کنم بهتره
(sm81)
بدبختی میدونی چیهنقل قول:
اون مدل قبلی رو که گذاشتم دی جی کالا گذاشته 520 تومن ولی بیرون میدن 440 تومن
خیلی گرون میده دی جی حالا ده تومنم بیاد رو کرایه!!!!!!!!!!!!
اون مدلم که معرفی کردی دیده بودم ولی بیرون پیدا نکردم
از دی جی چند بار خرید کردم رفته تو پاچم
فقط در حد دیدن محصولات میرم تو این سایت نه خرید
بازم ممنون(sm10)