(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
بالاترین ورژن ور بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارای منو که خوب درست کرده باید تو تنظیماتش کیفیت رو انتخاب کنی
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدما گاهی دلشون میگیره
بی دلیل
حال و هوای دلشون ابری میشه، بی بهونه
و هیچوقتم کسی نیست که بهشون کمک کنه
درست مثل آسمونی که تو چله ی تابستون بغض کرده
و هر آن ممکنه اشکش سرازیر بشه
مردم همیشه متعجب مدام از خودشون میپرسن:
"الان چه وقتِ باریدن بارونه؟"
ما آدما از ازل تا ابد همین بودیم
همیشه دنبال دلیل بودیم
کاش یاد بگیریم آرامش بدیم بدون پرسیدن
لذت ببریم بدون دونستن
کاش یاد بگیریم سکوت رو
یاد بگیریم که نپرسیم «چرا»
وقتی حتی خودشونم دلیلش رو نمیدونن...
باشه ورژن جدید رو میگیرم و رو تنظیماتشم کار میکنم ببینم نتیجه ش مطلوبه یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
خونه اون جاست که صداته . . . (sm50)
(sm50)
(sm50)
منم سیگاری شدم.
(sm39)
دیوونه کیه عاقل کیه (sm50)
جون بیا بشین روش بریم 13 بدر (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم که صالح اومد (sm10)
(sm50)
امروز دارم دوبار رو سرم میخورم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یبار صالح زد، یبارم محمدحسین.
(sm81)
سیگار نکش (sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یکی دیگه بکشم، آروم شم.
بده ماملتو بکشه از بهمن دودی هم بهتره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm25) چشم محمدحسین.نقل قول:
(sm59)دیگه سیگار نمیکشم.
حالم از بوی سیگار بهم میخوره، چه برسه که خودمم بکشم.
(sm2)
آفرین پسر خوبی شدی (sm16)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm135)
آخجون پاک شدم.
(sm7)(sm200)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm228)(sm67)(sm15)(sm72)
(sm221)نقل قول:
بــــــــــــــــــــــــ ــزن تــــــــــــــــــــــــ ار (sm88) (sm1)
دیوونه کیه عاقل کیه
جونور کامل کیه
واسطه نیار به عزتت خمارم
حوصله هیچ کسی رو ندارم
کفر نمیگم سوال دام
یک تریلی محال دارم
(sm50)
جواب زنده بودنم مرگ نبود
جون شما بود ؟
مردن من مردن یک برگ نبود
تو رو به خدا بود ؟
اون همه افسانه و افسون ولش
این دل پر خون ولش
(sm74)
(sm77)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوران خوشگله (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
مهستی - دنیا (sm74)
(sm47)
ماهواره ترکست 4a اومد ریدن به همچینقل قول:
فرکانس ها رفت 5/6 کانال ها پرید شمال که اصلا نمیگیره . مگر سمت تبریزی - ارومیه - استارا اونجا بگیره