الی چندتا البوم الترناتیو راک معرفی کن بگیرم (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی چندتا البوم الترناتیو راک معرفی کن بگیرم (sm10)
(sm10)این چیزا رو از کسی نپرس سرچ بزن
دمت گرم اینو کی خونده ؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو که خودم میدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشتی "این چیزا رو از کسی نپرس سرچ بزن" گفتم کی اینو خونده بگو بگیرم ... شوخی بود (sm120)
من هنو صبونه نخوردم بعد با من شوخی میکنی
من عذر میخوام (sm120) بزن شله رو (sm120)
ممر کدوم گوریه
موجودات (sm120) خدا رو شکر وگرنه میخواستم قرار بزارم همدیگه رو ببینیم و معلوم نبود کار به کجاها برسه ...
فقط دو هفته مونده و بعدش اصن فرصت نمیکنم به همچین چرندیاتی گوش بدم
خدا رو شکر
کوه های ماسوله (sm2)نقل قول: