لامصب شهرت هم خیلی دردسر داره مگه نه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لامصب شهرت هم خیلی دردسر داره مگه نه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا(sm25) باید به فکره یک مدیر برنامه سالم و متدین باشم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همین منظور کمپانی برایزرس خواستار غرامت سنگینی از این دی جی معروف شده است (sm2)
اصن من دی جی بودنو میبوسم و میذارم کنار(sm2)
نکن این کارو استاد ما دوستت داریم (sm81)نقل قول:
نخیر......................
خدانگهدار.............
من دیگه از این حوزه خارج میشم و عرصه را میسپارم به دسته جوان ها...
.
البته بعد از اتمامه پروژه هایی که الان در دست دارم.یه 40-50 تایی هستن(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)استاد هم اکنون با خدافظیت موافقت شد . درود و دوصد بدرود
باشه بعد از ریلیزه اون 50 تا پروژه برای همیشه خداحافظی میکنم(sm2)
حالا نمیشه الان خدافظی کنی (sm2)یه کارش بکن دیگه (sm2)نقل قول:
نه جونه داداش امکان نداره.طرفدارام ناراحت میشن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]