برم الان میام(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
برم الان میام(sm120)
من تنها خرید گرونی که قبولش دارم جیمزه (sm120)یه بار تو ای اسپورت نوشته بود رئال میخواد بخرتش ولی تا جام جهانی میخواد صبر کنه (sm120)اگه خریده بودش الان حداقل 30 تا سود کرده بودیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون اروگوئه حذف شد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بده این جدول خیلییییی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ور سخت ترین اون ور مفت مفت!
به طرف فینال پیش بینی میکنم خیلی شخمی میشه (sm120)
چون برزیل خیلی دراماتیک برد (sm120)نقل قول:
همچین تجربه ای ممکن دیگه تا زندم تکرار نشه (sm120)
پکرمن رو ترجیح میدم به تابارز! اروگوئه بی سوارز اهمیتی واسم نداره (sm120)
آخرين پنالتي كه خراب شد فقط به فكر تو و كري خوندناي قبليت بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران مربی ای میخواد مثل پکرمن تاکتیکی (sm100)
مورینیو میخواد بگیرتش (sm120)
اخ اگر میشد بیلسا رو بیاریم! (sm1)همین شیلی امروز میراث بیلساست (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیلسا یا پکرمن.البته ایران با اختلاف خیلی بی استعداده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]