رایگان میفرسته
در ضمن قیمت گارانتی معمولا میاد روش اونی که بیرون دیدی حتمن بدون گارانتی بوده
نمایش نسخه قابل چاپ
رایگان میفرسته
در ضمن قیمت گارانتی معمولا میاد روش اونی که بیرون دیدی حتمن بدون گارانتی بوده
همه رو پاک کردم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب دیدم Secret in their eyes عالی بود(sm127)
مرسی بابت پیشنهادت(sm127)
بدون گارانتی 390 تومن میدن بیرون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علاالدین
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حالا وین 10 نصب نکنین
(sm120) عجب بدبختی والپیپر پیدا کردم انداختم بک سیوش نکردم
تازه میخواستم بهت بگم : میفَهمَه دِ فهیمَ دیگــَــ ناامیدُم کِردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ایییی نَوَفَهمَه دِ نمیفَهمَه دیگــَــ چَکا کِنُم دیگــَــ حرف حرفــَــ خودشَه (sm120)
(sm77)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روش زیاد بدی هم نیست بهتر از کتک خوردنه دیگه (sm2)
ستمگر هاوس ورژن (sm2)
ما از ایناشیم (sm50)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی بد کاری کردی... خودتم فهمیدی... (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آغوش تو فقط رو خط استواست ... (sm50)
منو تو توی این دنیا اسیر دست تقدیریم
همش دلهره داریمُ با این زندگی درگیریم
ترانه : امین حبیبی(sm127) / آهنگ زخمی
Three Colors: Blue ...
(sm132) یک سیستم شیک
(sm120)دیشب پیش روزبه بمانی و علیرضا افکاری بودم عکس گرفتم امضا گرفتم کتابش رفته چاپ نهم از چاپ دهم بش گفتن اسم کتابشو عوض کنه
(sm50)
و مهم نیست چندشنبه است
و مهم نیست ساعت چند است ... (sm50)
چه عاشقانه بود عمر من
چه زخم روزمره ای ... (sm50)
اسی احمدی نژاد (sm2)
دیوار زده سیستم شیک (sm2)
از همان حرف های ساده بزن
مثلا بگو
چه روز بدی
چه غذای بی نمکی
و هوا چه گرفته است ... (sm50)
از همان کارهای ساده بکن
مثلا بیا
دکمه ی پیرهنم را بدوز
روزنامه بخوان
یا بزن زیر آواز بی حوصله گی ... (sm50)
بی نمک
بدون دکمه
ابری ... (sm50)
ورزش 3 چند روزیه گیر داد به پپ مورینیو (sm120) یه چند وقت هست از اردشیر خان خبری نمیزنه به خاطر بازی لُنگ (sm2)گیج شدن طرف کدومو بگیرن سکوت پیشه کردن (sm2)آخرین سنگر سکوتـــــــــــــــه (sm2)
این گفتگو بی حاصله
عشق منو او مشکله
(sm50)
شک میکنم به زخم ، به تیغ ، به درد
در پایان همین موسیقی ، در آغاز خواب ... (sm50)
آخه چجوری از خیر تو بگذرم، این غیر ممکنه...
هوام ابری تر از اونه که تو اخبار میبینی
دارم از پنجره میرم فقط دیوار میبینی ... (sm50)
یک داور زن بعد از شنیدن توهینهای جنسیتی از سوی عدهای هواداران بازی را متوقف کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از الپائیس، در یک دیدار دوستانه در اسپانیا که قضاوت آن را یک داور زن بر عهده داشت، حاشیهها و جنجالهای زیادی رخ داد که منجر به قطع شدن بازی از سوی داور شد. در این بازی عدهای از تماشاگران خطاب به داور مسابقه شعار دادند که "بهتر است به خانه برگردد و ظرفها را بشوید".(sm120) بعد از این شعار، داور مسابقه ترجیح داد بازی را لغو کند.
آسمون با منو تو قهره دیگه ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm120)
بالاخره تونستم یکبار تا اخر گوش کنم ولی
از صدای سیاه میک اصلا خوشم نمیاد(sm98)
میلاد جواب دادی منم میخوام جواب بدم دعوا راه بندازم (sm2)
حالا یاروم بیاد دلداروم بیاد ... (sm137)(sm5)(sm109)(sm213)(sm47)
(sm118)