(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm2)
(sm110)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm151)
(sm50)
وقت ستاره بازیه . . . (sm51)
تاثیر نمی ذارن قرصا رو من
میندازم بالا دو تا دو تا رو هم . . . (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیغ کردن یک جهش بزرگ ... کدوم جهش ؟
یک به چهار نسبت حجم خب یعنی یک گیگ دانلود از ترافیک خارجی 4 گیگ حجم اینترنت کم میشه.
الکی حجم ها را بالا بردن . در صورتی که حجم ها 1 به 4 و سرعت یک/هشتم حساب میشه.
محاسبه : حجم تقسیم بر 4 میشه ترافیک خارجی یک ماه و حاصل را ضربدر تعداد در ماه کنید کل حجم بدست میاد.
سرعت تقسیم بر 8 کنید سرعت دانلود مگابیت در ثانیه حساب میشود.
صابرجان(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چه نرم افزار استفاده میکنی برش و چسباندن فیلم .
یه برنامه داشتم فیلم بریدم صدا با فیلم هماهنگ نداشت یعنی اینکه صدا دیر تر از فیلم اجرا میشه
یه نر افزار خوب میخوام کیفیت کاسته نشه
- (sm50)
(sm50)...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مخابرات كلا دزده البته همشون همينجورن ولي من بعد از چند سال اومدم بيرون رفتم آسياتك حجمش كمتره ولي خيلي بهتر از مخابرات نه قطعي داره نه چيزي سرعت آپلودش بالاتر حتي سرعت دانلودش هم يه كم بالاتر چند وقتيه حجمم تموم شده ولي هنوز دارم استفاده ميكنم اما مخابرات نه تا حجم نگيري نت نداري(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط يه چيزيش بده اگه 1 گيگ از حجم خارج مصرف بشه دو برابر كم ميشه يعني 2 گيگ.
(sm70)
(sm25)
(sm50)
(sm50)(sm120)
(sm70)
ميلاد مبارك باشه(sm127) ان شالله قد يه تراكتور برات كار كنه(sm59) (ريموت كنترلش يادت نره(sm120))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
128 گيگش رو گرفتي؟
(sm2)
(sm50)
(sm149)
(sm30)
(sm2)
(sm45)
داریم خطرناک میشیم (sm196)
(sm2)
چند دقیقه ی دیگه، مواد میکشیم.
(sm132)
(sm109)
(sm120)
(sm70)
(sm148)
بوي بن شدن مياد(sm120)
(sm2)
اونم چجور (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
من یک شوخی با این پسره Black کردم الانم خودش برای من پیام خصوصی ارسال کرد و عذر خواهی کرد .
من با تو مگر شوخی کردم که خودتو وسط میندازی. کاری که بهت مربوط نمیشه اومدی چاک دهنتو بازی کردی همه هم شاهد هستن.
(sm25)
حرص نخور آقا فرهاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خون تو واسه این طور چیزا کثیف نکن (sm30)