آغا صلوات برفست(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
آغا صلوات برفست(sm120)
فرهاد جان این سهیل همیشه اینجوریه من میشناسمش همیشه از این شوخی ها میکنه هادی و سهند میدونن فقط جنبه داشته باشین به جنگ و فحش نخوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من با اون شوخی کردم به اون سهیل چه ربطی داشت اومد خودتو انداختی وسط که با من درگیر بشه.
رای که کلا با منه چون حق بامنه
شوخی هم حدی داره . از حدش بگذره. برخورد بدی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا هر چی بوده، شما ببخشیدش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره میگن ببخشش از بزرگان هست.
یچیزی بوده و تموم شد.
چرا نمیشه عکس گذاشت داخل فروم (sm142)
ول کن فرهاد خودتو ناراحت نکن تموم شد (sm25)(sm54)
صاحابش اومد(sm120)
عکس میشه گذاشت. مگر قبلا نمیذاشتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اصلا نمی شه تلگرام رفت حجم زیاد می خوره
داداش سهند ما چطوره ساکتی سهند جان ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه میشه کاری کرد حجم نخوره کامپیوتر یا موبایل ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی ؟؟؟؟نقل قول:
مخلصیم فرهاد جان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا یه عکس باز می کنم 120 کیلو بایت می بینم نزدیک 400 کیلو بایت کم شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
کار این دیوثاست (sm3)
روز جمعه جهرمی مهمون دورهمی اونوقت برو بهش بگو چجوریه سوال کن تو اینستاگرامش جواب میده (sm2)(sm51)
این بی شرف اومد رید به اینترنت (sm3)
(sm25)
داشتیم زندگیمونو می کردیم (sm98)
اینستاگرامشو دیدم فحش خور خوبیهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
آدرسشو بدید برم چنتا فحش بدم خالی شم (sm59)
همه ناراضی کل مملکت نارضی اند... اومده میگه همه راضی هستند. (sm25)نقل قول:
معادلات اینترنت دنیا را بهم زد (sm14)
اومده میگه adsl قدیمی شده باید فیبر جایگزین کنید من نمیدونم چی هستش چه فرقی داره ؟؟؟
اینم فحش خالی ...... ... .... ............ ... . .. ..... بیپ (sm2)نقل قول:
اره واقعا جدیدا همین حرفو زده بود. باید بهش بگیم برو ماستتو بخور.نقل قول:
همون ADSL سرعت واقعی را بدند مشکلی نیست. مردم همونم راضی هستند. فیبر نوری هزینه بالایی داره
فدات (sm127)(sm10) امیدوارم خوب کار کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره 128 گیگشو گرفتم.
قابل دار هم نیست آدرس بده پستش کنم برات داداش (sm120)
چشامي(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه بعدا آدرس ميدم(sm120)
یا ابر فرض اینجوری نشه جمع کنیم (sm81)(sm1)نقل قول:
تو خبر نداری مسائل کامپیوتری بیا از من بپرس.نقل قول:
یک خط فیبرنوری با تجهیزات کامل وصل شدن خط اینترنت باتوجه به مسافت تا منزل برای 100 متر مثلا 100 هزار تومان در نظر میگیرند متری هزار تومان زده حالا به غیر از اون مودم حدود 250 هزار تومان هست مودم مخصوصی به خودش داره هر مودمی هم نمیشه .
از لحاظ سرعت عالی اما هزینه شارژ بسیار بالاست . مگر اینکه خودشون قیمت کاهش بدهند.
(sm171)(sm93)نقل قول:
چند دقیقه پیش که میخواستم، عکس بذارم، نمیشد.نقل قول:
الانم نمیشه (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مشتی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm66)
(sm77)نقل قول:
چیکار کنم؟
آپلود کردی تو لینک بزار علامت کره است بغلش یه علامت ضربدره اونجا بزار حلهنقل قول:
دستت درد نکنه محمدحسین (sm98)نقل قول:
اما میخوام مستقیما آپلود کنم (sm25)