الان گلنار ریمیکسو بعده اون روز دارم گوش میدم دارم میترکم از خنده(sm2)(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان گلنار ریمیکسو بعده اون روز دارم گوش میدم دارم میترکم از خنده(sm2)(sm2)(sm2)
اقایی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم تو پارو قضیه کتاب دینی پیش میکشه الان تو این البوم مهر ایت الکرسی میزاره ولی به گفته خودش این پیش کشی به خداست نه بنده های خدا
زمان زیادی نمونده یکم هم صبر کنیم میبینیم ایا این نگرانی ما به حق بود یا در اشتباه بودیم
صدا شلیک اون وسط چیکار میکنه.....(sm2)
به عمه گرام سلام منو برسون بگو پول ریختم به حسابش به خاله محترمه هم بگو اون زیر پوش من زیر تخت جا مونده نگه داره اخر هفته میام میگرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه 200 تا موزیک باران میگه توش.ابرو نذاشتم یعنی(sm2)(sm2)(sm2)
جاکش بحثو خونوادگی نکن میکونمت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستشو بخوای نپرسیدم چون خیلی عجله داشتم.البته اینم کلی گشت فکر کنم همین یه دونه بود.اسکنرم شرمندتم ندارم.یعنی مصرفی نداشتم که بخرم.
اینم شب 2-3 برات میفرستم
دیوث از کی خاله و عمه جز خانواده حساب میشن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از داشته هات بگو از اون چورن قشنگ و گشادت و از اون ک..ص بی موت بگو تو رو چه به کار بزرگان(sm2)
بی شخصیت با دی جی مملکت درست صحبت کن من دیگه مثله قدیم نمیتونم جوابتو بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عکسی برات از کاورش بگیرم با اسکن مو نزنه(sm2)