کارشناس اوردن بازیکنارو ترکیبو اصلا نمیشناسه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
کارشناس اوردن بازیکنارو ترکیبو اصلا نمیشناسه (sm120)
دقیق نمیدونم کدومشون بهتر هستن ولی تو سایتها نرم افزاری بگرد پیدا میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار هم باهاشون خیلی ساده ست حافظه مورد نظر انتخاب میکنی میزنی خودش ریکاوری میکنه اگه بتونه و فایلی قابل بازگشت باشه برمیگردونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دستت درد نکنه خدا کنه بشه دوباره اون فایلا برگرده
- (sm10)
امیر حسین رستمی کجایی رو اجرا کرده
مصطفی زمانی هم اجرا کرده
کامنت های دیشب محسن چاوشی:
- موزیک جدیدی ساخته نشده
این موزیک های منتشر نشده قبل از کجایی ساخته شدن که به خواست عوامل دیرتر پخش میشن
آخرین کار من کجایی بود
- [در امیر بی گزند] برای پدرم هم خواندم
- مولانا را از همه بیشتر دوست دارم
-بیشتر تنظیم ها را خودم انجام دادم
- احتمالش هست [آلبوم] زودتر بیاد
-بله حتما اینکار را انجام خواهم داد[همکاری با ترانه سرایان دیگر]
-خیر[در پاسخ به همکاری با رضا یزدانی]
-سیگار چیز خوبی نیست
-بله مشهد زندگی کردم
-20سال مشهد بودیم
-من هیچی نیستم [در پاسخ به "استاد شما فوق العاده اید"]
- اَرنی کسی بگوید که ترا ندیده باشد
تو که با منی همیشه چه"تَری" چه "لَن ترانی"
-این همه کامنت اما دریغ از یک سوال...
-شب خوش دوستان
-یاحق
1.5 میزنم بره رو اپلود که تا 2 بهت بدم.الان میرم فیلم ببینم