(sm39) چرا جواب منو ندادی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm39) چرا جواب منو ندادی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکه قراره بمیرم
این اوسکول چی میکه مغزش باز ریده یکی اینو ری استارت کنه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 648 نفر در تاریخ 05-31-2014 و در ساعت 01:29 PM بوده است .(sm27)
و بدین ترتیب بود که امشب ما هم تموم شد (sm2)(sm2)با تشکر از پستت هم تشکر کردم که دوبرابرشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتظار داشتم مرده باشی(sm98)نقل قول:
- (sm88) من من پرویز پرویز پرستویی هستم
(sm155) دلت را خانه ی ما کن مصفا کردنش با من .. (sm50)
ضربه فنی شدم رید بهم الان سر و صورتم زرده اسهالم بود داشِمون از موهام ریدمانش آویزونه حمام الان ارجعیت داره به بحث دیشب من برم حمام بو کرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب همکی خوش(sm25)
خب تو اول گفتی این دین و قبول دارم اونو ندارم. اینجا دیگه بحث وحی و خرافات نیست بحث 2 2 تا چهارتاست واسه همین گفتم منطقی حرف بزن وگرنه به من چه بقیه چه اعتقادی دارن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]