اپلودم معمولا رو 1 مگ بوده همیشه حالا بعضی وقتا کمم میشه یه ذره.ولی در کل نسبت به اینترنته کله ایران اینترنته باثباتی دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
اپلودم معمولا رو 1 مگ بوده همیشه حالا بعضی وقتا کمم میشه یه ذره.ولی در کل نسبت به اینترنته کله ایران اینترنته باثباتی دارم
کیفیتشو تضمین نمیکنمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومو پخ کردم
خوبه دیگه چندتا شات بزار شیرینی کار جدید
(sm2)
حالا بذارید اینو راهی کنیم بره بخوابه بعد(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همون مربی که تیم خراب شده رو گرفت برد لیگ قهرمانان حالا امسال ک...ر شده تو همه چی - سیستم هم تا قبل از مصدوم ها خوب بود دیگه وقتی یه بازیکن 22 ساله و یه بازیکن 19 ساله رو میاره میزاره دفاع چپ و راست و استپ هم بلد نیستن بکنن مجبور میشن بکشن زیرش
من خودم ون خال رو قبول داشتم ولی کلا بی شخصیت نشون داده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا خیلی شخصیت قوی داره - همین که همیشه شمارو برده خوبه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه رو دخیا رو کم کرد خیلی حال کردم اما کلا ریده .. خیلیارو خراب کرده .. فکر نکنم از کسی هم بهتر بازی گرفته باشه از قبلشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]