اون حالت خاص رو شرح بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون حالت خاص رو شرح بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدايا ،
اصن ما هيچي ،كــ.ون لق ما ...!
،
،
،
خودت گرمت نيست ؟
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بگو بیاد من قول میدم اتاق منو خانوم منشی از تو جدا باشه (sm2)نقل قول:
به جان خودم همین که سرشو آورد بالا منو دید خشکش زد تا جایی که میرفتم داشت نگام میکرد بعد دوباره رد شدم دیدم اومده رو صندلی دومی نشسته باز دوباره رد شدم دیدم رو صندلی اولی نزدیک در نشسته به قول پسر داییم اگه یه بار دیگه رد میشدم میومد تو پیاده رو زانو میزد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهم زدی (sm2)نقل قول:
حسین و مینا یوزرشون اون پایینه اما نیستن(sm120)
حسین که خوب معلومه خوابش برده (sm2)
عزیزم چپکی گرفتی قضیه رو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معنی دقیقش میشه تف یا آب دهن؟ (sm120)نقل قول:
جان خودم میترسه ازت (sm2)(sm2)نقل قول: