مخلصیم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مخلصیم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدی کمک یا نه (sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم ولی این یکی دیگه سخته راضی کردنش خیلیا ازش میخوان خودش بسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخت نیست ادامه بده (sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رو راضی کردم بگن(sm59)
باورم نمیشه دستات بره مال دیگرون شه(sm74)
باید باور کنی(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین اینستا همکاری کن(sm198)
حالا اگه راضی هم بشه فرض کن همه اهنگاشو خودش بسازه اونوقت البوم میره واسه سال ۱۴۰۰نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا همشو نمیخواد ولی لااقل یه تلنگر بهش میخوره که هوادارش جز صدا آهنگاشو هم دوست دارننقل قول:
شادمهر داره مسخره بازی در میاره دوباره ... آخه آلبومی که بسته شده و عواملش مشخص شدن که نمیشه هر دقیقه عوض بشه ! فقط 2 تا تنظیم زده همین ! حالا هی بیاد هر روز ملتو اسکل کنه که آی دارم کار میکنم رو آلبوم ... آلبوم داره کاراش انجام میشه و تا قبل کریسمس میاد اگه اتفاق خاصی نیفته ... حالا هی بیاد ملتو اسکل کنه که آلبوم دیده بشه مثلاً!!! مگه دوران پارینه سنگیه !!!
دو تنظیم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس البوم تا قبل این بوده
دو تنظیم جدید خودش +رابطه ، معروف ، حس خوبیه ، فقط با تو ، گمت کردم، دو آهنگ دیگه احتمالا
درسته؟