دیوث هی میای شکلک ول میدی میری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث هی میای شکلک ول میدی میری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشت مو از پشت سر ورمیدارن!!!
این صادق دیوث کجاست اون سربازی بود تو سربازی بودی متوجه نشدم اخرش(sm2)
خب چیکار کنم وقتی حرفی ندارم (sm2)میام کامنت ای شما رو میخونم میخندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق سربازیه زود زود میاد مرخصی میگفت لیسانس داره گذاشتنش پشت میز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سربازی فقط نیرو انتظامی.خوش میگذره(sm2)
نکنه مولتی این رسول دیوثی.تو میای اون میره(sm2)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
خطر اینو دیدی دوربین مخفی با مهدی یراحی
دم مهدی گرم خیلی عادی بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا ببینم
تو کامنت قبلی میخواستم یه چیزی بگم. گفتم یهو پلیس فتا ردمونو میزنه (sm2)نگفتم (sm2)یعنی نوشتم کامنتو پشیمون شدم پست کنم (sm2)