(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
ساديسم داري بابا جان خوب ميشي ايشالا دنبال درمان باش .. اميد هست به بهبودي و شفا ولي متاسفانه احتمالش کم به نظر ميرسه چون همه ديدن که تراوشات ذهن بيمارت رو هم انباشته ميشه و هر چند وقت يه بار ميزنه بيرون مثه عادت ماهيانه ... تو هم يه روز بزرگ ميشي به زندگيت ميرسي ... تو هم ميتوني بيرون بياي از فکر و خيال مجازي .. البته اميدوارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بيشتر از اينم ارزش نداري که تايپ کنم
جعفریشون کاور موزیک باران گذاشت (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش کن بابا جان بیخیال شو .. دست خودش نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
اسی کیهان به همفکران زبون نفهم خودت حالی کن این fatf چیز خوبیه اینقد میگی بانک بانک (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس یعنی میشه امروز ببریم ... (sm74)
(sm59)دلم روشنه (sm74) دفاع نگرفتیم
یه دفاع آخر خوب خریدیم
ملک جمشید اسیر دختر شاه پریون شد
ملک جمشید مجنون شد
اشترم چجوری باهات چت کنم (sm120)
دیگه به من نگو کیهان ، اسی احمدی نژاد هستم در خدمتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
fatf هم خوبه هم بد ، از یه طرف خوبیش اینه که راه ایران باز میشه ، از طرف دیگه دور زدن تحریم های بانکی ( همون سوئیفت باز نگی کو تحریم (sm120) ) سخت میشه . اونوقت ما که سلطان واسطه گری و دلالی در بازار اروپا هستیم لنگ در هوا میمونیم
5 روز دیگه تا آلبوم فرمان ... (sm173)
(sm120) حوصله ندارم اینجورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فرمون فرمون که میگن خودتی یا نه (sm120)
من مست مستم بابا حیدر مدد
من حق پرستم بابا حیدر مدد
(sm172)
همه رفتن ولی نتـــــرس ، من برات گیتار میزنم (sm74) لارس (sm127)
نمیدونم ، حجمشون 30 40 کیلوبایت بیشتر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان داره رو سئو ش کار میشه ، خیلی بهتر شده الان فقط مشکل همین عکساست
اسلایدرو که برداشتم ، منظورت ودجته؟ آلبوم ایرانی خارجی؟ مشکلی ندارن تو پی سی . تو پلت فورم گوشی و تبلت ریده که درس میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کاپیتان امریکا ایرانی
مرورگر کروم آپدیت جدیدش چقدر خوب شده ...
امیرجان آهنگ جدید روزبه نعمت اللهی ترانه سراش اشتباه نوشته شده
حسین غیاثی درسته
(sm132)(sm50)(sm128)(sm155)
اکران فیلم بارکد در لس آنجلس
بهروز وثوقی (sm127)
دقیقه 15:42 ورود بهروز عزیز (sm127)
اره یکم حاشیه بالاش بیشتر میشد دیگه تکمیل بود تنها دلیلی که هنو نرفتم کروم این اپشنای صفه اول فقط هشتاس تو فایر 15 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نیما علامه هم البومش داره میاد
این چار نفر با هم اومدن تقریبا نیما علامه امید علومی احسان غیبی سهیل جامی
خلاصه خیلی خوب شده ... مثلا" تو نسخه قبلی توو اینیستا ایموجی ها رو مربع نشون میداد الان کامل رنگی نشون میده ... از نظر ظاهری هم خیلی تغییر کرده ... توو دل برو تر شده (sm127)... واسه من فایر خیلی دیر میاد بالا ولی کروم رو سیستمم موشکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)همیشه فایرفاکس برا من بهتر و کارراه اندازتر بوده
البوم ولللش این سحر قریشیو زمین میزنهنقل قول:
- (sm1)
فایر که کلا کند هس البته من نه اینکه ssd دارم (sm2) خیلی برام به چشم نمیاد
(sm30) منو بگو با کی بحث میکردم ازونموقع،با یه بچه..اشتباه کردم..ازون بچه اوبیایی که تو مجازی لات میشه..پولاتو خرج نکن بزار جلو آینه دو برابر شه پسر خوب!حیفه وقت و احترامی که واسه امثال شما گذاشتم....ولی یه چیز از بزرگترت یاد بگیر.وقتی کم میاری سوت بزن تابلو نشی استاد کوچولو! دیگه هم جوابتو نمیدم چون سنت خیلی پایینه خیلی مونده تا بزرگ بشی و بحث کردنو یاد بگیری!(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم واسه تو آرزو دارم خدا یه ذره عار بهت بده و وقتی یکبار،دو بار،چندبار خرابت میکنن توی یک جمعی،دوباره برنگردی خودتو بچسبونی بهشون..البته اینا همه از عقده های کودکی سرشاره که توی نظر دادن در مورد موزیک هم همین عقده ها رو میشه دید.....شما رو هم کلا دایورت کردم عزیزم چون کلی گویی کردی و مغلطه کردی!!برو مدرن تاکینگتو گوش بده شما و تو همون دوران کودکیت بمون!(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
داداش کیفیت 320 اگه داری بده بگوشیم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم از اون پنلت استفاده کنی بد نیس(sm2)
خوب کاری میکنی اصلا کسی با شما بحثی نداشته و نکرده - به زندگیت ادامه بده کاری هم به کار کسی نداشته باش - حرف اندازه ی سنت بزن هنوز اونقدر نشدی که از این حرفا بزنی مجازی و غیرمجازی نداره گفتم که اینقدر دارم که بخرمت و آزادت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره همون پلاگینی که هس البته 2 تا نبود 4 تا بود فک کنم ..
آره دیگه وقتی میگم ریسپانسیو نی منظورم برا غیر از pc هه دیگه ..
فول آلبوم کامل علی جان رو از سایت رسمی شون گرفتم تموم آهنگها 192 هستن، ولی آهنگها کاور ندارن تموم آهنگها رو خودم کاور اصلی شون رو زدم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ رو سایت علی هست ولی کاور نداره
اگه کاور آهنگ واست مهمه برات آپلود کنم
فول آلبوم کامل بدون حتی یک آهنگ جا افتاده (sm128) عشق چه کار ها که نمیکنه 80 تا آهنگ رو دونه دونه تگ زدم که کاور اصلی هر آهنگ روش باشه (sm128)
خیلی دوس دارم چن تا فیلم شاخ شارن استون رو ببینم ..