احمد کمیاب (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
احمد کمیاب (sm111)
1سال؟ ینی به نظر از کسپر قوی ترـه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد اینکه آیا از درگیری با مورینیو متاسف هستید...
نه، چه چیزی برای تاسف وجود دارد؟ می خواستم از نقطه "A" به نقطه "B" بروم و یک نفر بدون هیچ نشانه خوشایندی مانع من شد.
(sm30)
(sm2)ابروی مجمع رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تو گی بازی نمیکردی الان اینطوری نمیشد (sm2)
ممر چاوشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمدو خودتو نمودی با این انتی ویروس (sm2)
دیشب یکی هارد آورد واسم 540تا فیلم ریختم واسش تا صب امروز پسش دادم...(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)این هاردو هر جا دیدین سریع به اطلاع من برسونین
western digital my passport metal edition
(sm120)
میخوای بهت یک عدد لامپ اهدا کنم ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من آره ، حالا خودت باید تست کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عر عر (sm19)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه مای پسپورت گرفتم دستم خیلی میلرزید... همه اینطورین یا اون یه دونه وسترن رو از چشم من انداخت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدود قیمت ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینو نگه چی بگه مرتیکه خلنقل قول:
حکم معاون اول احمدینژاد: ۱۵ سال حبس و بازگرداندن ۴۰ میلیارد ریال
آدرس پشت بوم رو از کجا آورده بود ابی ؟(sm120) سریع خودشو رسوند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ایشالا بترکه هاردت (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیو بن کردی ؟× (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکنم... یه سری که ویندوز عوض کردم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بنش کردی امیر چه کفت مکر این رفیق ما ... آرسنالیست درش بیاور پیلیز
(sm59)نقل قول:
لاشی اف درش بیار (sm3)
اشتر هووووووی زورت به این بزغاله رسیده ؟! احمد از وقتی اومده هر زری خواسته زده بن نکردی این بزغاله چیزی نگفت که !
الان احمد حمله میکنه (sm2)
این همونه گرفتن بدنشو فلزی کردن ضد اب و ضد ضربه شده بهترین هارده بدون شکنقل قول:
اینو هنو ندیدم رضا میگه تو بازار تهران دیده حالا بیاد سایت ببینیم چیهنقل قول:
مدل قبلیش با همین کارایی 230 تومن این فقط به بدنش رسیدن
چون هیچ هاردی نداشتیم هم بدنه خوبی داشته باشه هم سرعت
این اولیشه !
اغا منم بن کن خیال احمد راحت شه (sm127)نقل قول:
چیو ؟! (sm2)نقل قول:
قیافه مهشید دیدنیه تو پشت صحنه (sm2)نقل قول:
زنه از رژیم غاضب و اشغالگر قدسه(sm120)
انقد لامپ لامپ کردین امیر فیوز یکیو کشید ...حسین الان برقش رفته در خاموشی داره با چشم های اشک آلود خود ارضایی میکنه و امیر رو نفرین میکنه
اجمد نگرفتی منظورمو
میگم هر چی که پیدا میکنه دلیل بر ویروس بودن اون فایل نیست
(sm2)فقط مک افینقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم الان کرده تو ال ای دی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)چی زدینقل قول:
(sm2)من اتفاقن میخواستم اینو بگم گفتم شاید من چپه برداشت کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخورده مستیم (sm111)نقل قول:
2 ساله دارم مرگش نزده (sm51)
میدونم چی میگی ؟!نقل قول:
چیزایی که بهشون اعتماد داری رو trust میزنی تا آخر عمرش باهاش کاری نداره
کلیپشو دیدم عجب لامپ خری بو.د
یاد احمد کمیاب افتادم (sm2)(sm2)
دهن لق یه چیزی بزغاله تازه از عید قربون جون سالم بدر برده آزارش نده (sm30)نقل قول:
(sm2)یه مدت که باشه نود 32 رو برمیگردونه میبینه شونصد تا ویروس گرفتهنقل قول:
البته همش هم ویروس نیستا(sm2)
(sm174)نقل قول:
من کی در تو دخول کردم (sm30)نقل قول:
(sm176) اشترم اسم البوم ابی رو بزن عنوان