کاشکی دل نبسته بودم...
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
کاشکی دل نبسته بودم...
(sm50)
رفتنت بوی سفر داشت...
(sm50)
سلام عزيزانم .
بچه ها چطوري كليپ براي اينستا رو بدون افت كيفيت(حالا كيفيت يه مقدار پايين بياد هم موردي نداره) كم حجم كنم؟ برنامه اي سراغ داريد؟
سلام صادق جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم باید سایز ویدیو رو کم بزنی تا حجمش کم بشه مثل 640 *640.
برنامه زیاد هست، اما خودم از این استفاده میکنم.
باید کار کنی و تنظیمات رو به دلخواه خودت تغییر بدی.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm120)
اينو اتفاقا دارم ولي اونچيزي كه من ميخوام نميشه مثلا ميخوام 1 دقيقه بيشتر از 3 مگ نشه ولي يا نميشه يا اگه بشه كيفيت نداره.(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنل یوتیوب یا کانالی سراغ ندارید موزیک ویدئوهای هندی بزاره(sm50)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 سالروز در گذشت استاد بنان
من در اين حد فشرده ميخوام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم تست کردی صادق؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دارمش ولي كار باهاش يه كم سخته گيج كننده هست.(sm54)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
(sm172)
باید از خارج برام دارو بیاد (sm50)
بی تو باران بزند خیس ترین
رهگذرم
تا به صد خاطره باچتر خیانت
نکنم
بی تو باخاطره ات هم سر دعوا
دارم...
قول دادم به کسی غیر تو عادت
نکنم !
دلتنگ که باشی
هيچ چيز
آرامت نمیكند.
دلت
يک پاے رفتن میخواهد
و يک دنيا راه
چه فیلم هایی اومدن (sm118)(sm135)(sm173)
(sm50)
(sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) توام به جمع ما بپیوند بعضی وقتا با هم گرم صحبت میشیم خوبه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه (sm10)
(sm50)
(sm50)
رفتنت هیچ بویی نداشت. بو عن میاد (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دهن سرویس الان اگه یک پسر بود هیچ وقت همچین حرفی نمیزد . اره بخاری نفتی هم هست گرم شیم (sm2)
گوینده اخبار حیاطی بود میگفت وزیر خارجه به سفر قطر کرد...همون اکنون از اتاق فرمان به من اشاره میکنند کمتر بزن (sm25)(sm128)(sm14)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm182)نقل قول:
یک زمانی بود ترکیش موزیک بودم کاربراش همه ترک بودن تبریز ارومیه زنجان اردبیل اذربایجان دختر پسر یادش بخیرنقل قول:
صاحبش اومد
چه سالی فرهاد جان؟نقل قول:
(sm25)
10 سال پیش سال 86 من 20 سالم بود ترکیش موزیک بودم. تازه برای اولین بار اینترنت 128 کیلوبیت با یه مودم از مخابرات خریده بودم .نقل قول:
سال 78 برادرم شرکت کامپیوتری زد برای اولین بار هیچکس نداشت. از همون موقع به کامپیوتر علاقمند شدم . ویندوز هم نبود یک صفحه مشکی DOS
, NC بود که کار میکردیم بعد ویندوز 98 اومد نصب میکردم پارتیشن بندی هارد با دستور Fdisk حدود 10 تا دیسکت فلاپی داشتیم . برنامه میریختیم
چه دورانی (sm51)نقل قول:
بعضی وقتا آدم که فکر میکنه به اون زمانا، حس میکنه یچیزا خیلی شیرین بوده که الان نیست.