خب من اگه پیدا کردم به من جایزه چی میدی ؟؟؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب من اگه پیدا کردم به من جایزه چی میدی ؟؟؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایزه ؟ شیب ؟ بام ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقديم به مهربان ترين مادري كه
زيباترين ثمره زندگيش را به من هديه داد.
باشد كه لايق باشم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اس ام اس من در آینده به مادرشوهرم
:))))))
(sm70)
(sm120)نقل قول:
(sm120)
محمود کریمی -ای علی اکبر من (sm120)نقل قول:
این الان آهنگه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد پلی شد (sm50)
واسه بسیجیا 6/8 ه (sm120)نقل قول:
اکبر شرخر(sm120)