مردک اولا کاورو چجوری میخوای بذاری بک گراند.مگه کیفیتش چقدره
دوما باید ببینم چی به چیه تمیز یعنی چی.psd که نیست لایه بندی داشته باشه عکسه نوشته رو نمیتونم کامل محو کنم که(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مردک اولا کاورو چجوری میخوای بذاری بک گراند.مگه کیفیتش چقدره
دوما باید ببینم چی به چیه تمیز یعنی چی.psd که نیست لایه بندی داشته باشه عکسه نوشته رو نمیتونم کامل محو کنم که(sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خارجی که 128 یعنی فوش :| اکثرا آیتونزِنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانی هم اکثرا کارای تلفیقی و موسیقی محور گذاشتم ارزش نداره 128 بگیری
مثلا این آهنگ یزدانی رو 128 هم گذاشتم حجمش بالا بود ، اما در کل به 1258 اعتقادی ندارم (sm120)
نگا خداوکیلی این با 29 تا فالوور اینستا رو زده رو کاور بعد من با 5000 تا نزدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm118) گروه the 1975 تراک دوم آلبومشون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم آهنگ یراحی چیه؟
من کاری به این کارا نداره درست میکنی واسه بگ گراندنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون اسم آهنگ و اونجایی که نوشته آهنگساز و ترانه سرا اونارو برداری بسه
حالا نمیشد این آهنگای غمیگنی 300 مگ حجم داره رو 128 میزاشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اینا که کیفیت آیتونزِ ..خودش کم حجمه ..256 میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم حجم کیفیت بالا .
128 فقط پدرِ کیفیتو در میاره - آهنگای خارجی 128 معمولا نیستن از 160 شروع میشن . 128 ها کانورت شدست ولی اینی که من گذاشتم از خودِ آیتونزِ ..ارزش داره ..128 باشه نهایتا 60 مگ کمتر بشه
سرعت در حد یونایتد