امضات خیلی بد بازی میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امضات خیلی بد بازی میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خامس تو خوب بازی میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبحانه را مهیا کن
باچندلقمه ازلبخند
لبخند لقمه ای نان است
چایی بریز،تلخی کن
بی چای تلخ، صبحانه
از پایبست ویران است
رگهام بی تو چون هستند
خونمرده اند،بن بستند
چشمم قدمگاه کفشت!
باکفشهایی از چشمت
تا راه می روی درمن
رگ تارگم خیابان است
گاهی کمی حسین،اما
بسیارمنزوی هستم
دیوانه بازی ام کم نیست
آقای منزوی!!من هم
"درخودخروش ها دارم"
تنهایی ام فراوان است
روزی خیال می کردم
فوجی نهنگ خواهم شد
یک عمرخودکشی کردم
پس در نتیجه می دانم
دندان عاریت هرشب
جایش درون لیوان است
با دختری نجوشیدم
حتی برای آن ساعت
یک لحظه هم نکوشیدم
ای رختخواب خنزرپوش!!
آن زن که عاشقش هستم
نقاشی قلمدان است
در دیس دشنه ای دارد
چشمان تشنه ای دارد
خونریزنیست،خونخواراست
از حبس خانگی مردم
در هر اتاق این زندان
بیش از هزار زندان است
شهری که درنفسهایش
هرچارفصل پاییزاست
آیا هنوزتبریزاست؟
هرکس که لهجه اش ابریست
یا شعرگفتنش ابریست
آیا رسول یونان است؟
روزی خیال می کردم
حالاخیال می بافم...
درخود خروس ها دارم
ازاو لجم که میگیرد
یک جای مرغ پیدا و
یک پای مرغ پنهان است
با اینکه خوب می خندد
هرمجلس مهمم را
فورا به توپ می بندد
این قل چماق خوش خنده
یادختر رضاخان است
یا دختر رضاخان است
صبحانه زهرمارم شد......
نه hurt locker (sm120)نقل قول:
همون ضد اسلامیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه خاصی که نباید میگرفت بیشتر تحلیلی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت این سنت این مدرنیته اینم دوره گذار....(sm120)
اتفاقا بر عکس استاد تو نقدش مبگه اخر زنه (نماد سنت) به بن بست میرسه و میگه تازه باید یه نمای نیمرخ میداد ازش تا این بن بتس رُ بهتر بفهمیم (sm120)نقل قول:
یادم نیس فقط یادمه طرف لباس می پوشید می رفت بمب خنثی می کرد (sm120)نقل قول:
ولی یه جا یادمه استاد اینو مثال زد (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کجاها رُ رفتین...بینم چه قد عقبم(sm120)نقل قول:
حسین بازی برگشت جبران میکنین؟؟(sm120)