دی ماریا که کلا نباید برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدیرا حالا که کاسمیرو رفته بودنش که لازمه
نمایش نسخه قابل چاپ
دی ماریا که کلا نباید برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدیرا حالا که کاسمیرو رفته بودنش که لازمه
هیچکس ایارا رُ قرضی هم نمیخواد(sm25)
3 ماه مصدوم شده بیخیالش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصدوم شده بز میخریمش دیگه(sm120)نقل قول:
با 7 تا میمونه به خدا(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مذاکرات جدی اتلتیکو مادرید و پی اس جی در مورد پاستوره (sm50)
منم موافقم گرچه با رفتن لوپز هم مشکلی ندارم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگردو یکی از بهترین گزینه هاس برامون از هر جهت
(sm120)ناقلانقل قول:
(sm102)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فالکائو که ملغی شد ....لوکاکو و نگردو میمونن....(sm50)
من پارسال که بحث خرید میکردم آخر فصل گفتم خیلی دوست دارم ایسکو بیاد... اون موقع به بچه ها گفتم میتونیم بعضی مواقع مثل لوکا به عنوان هافبک دفاعی هم ازش استفاده کنیم ولی بهم خندیدن... امسال بعد اون بازی ها من اینجوری بودم: (sm59)نقل قول: