نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیمز می رو بشدت دوس دارم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیمز می رو بشدت دوس دارم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوووون (sm2)(sm2)
بازم خوبه النکاحُ سنتی، وگرنه اگه قرار بود النکاحُ دث متال که دیگه هیچی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خوار حجم من گایـ.یــده شد(sm2)نقل قول:
از الی بپرسی النکاح فقط پراگرسیو راک (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریعترین ـشونم می هستش که تونست با ویرون گرند اسپورت 415کیلومتر بر ساعت سرعت بره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش: اصلاح میکنم 417.6 کیلومتر بر ساعت (sm59)
همش 1.4مگ بود انقدر ادا تنگا رو در نیار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
1.4مگ؟؟؟؟؟(sm77)(sm178)(sm35)(sm171)(sm1)
(sm120) خب بابا باورمون شد که ادا درنمیاری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله واسه شما که وضعتون خوبه اینا چیزی نیس(sm59)نقل قول:
فکر ما بدبخت بیچاره هارو که نمیکنید(sm59)
این بنده خدا ملت ایرانو ندیده که هر چی بلا سرشون میارن جیکشون در نمیاد ، واسه یه غذای سرد عادم بحث میکنه (sm172)(sm50)نقل قول:
آهان ا اون لحاظنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم سال به سال رنگ دریا رو نمیبینم ، پارسال بعد از سه سال رفتم دریا شنا کردم ، نیم ساعت شنا کردم دو ساعت تو ساحل ولو شدم حالم جا بیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخفف دهنت سرویس و دهنش سرویس میشه دهنتش سرویس ، به همین سادگی و خوشمزگی (sm70)
(sm2)نقل قول:
نه من فقط منتظر گلچینای تو هستم (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا عکسشو واسم نفرستی همینه که هست ، حالا خود دانی (sm70)
نقل قول:
ولش کن بزار بیاد شمال میخوام در حقش نامردی بکنم ، مینا کی میای شمال؟ (sm2)
قایق سواری ایمن را با ما تجربه کنید ، سایپا مطمئن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعورن ندارن دیگه... یه مشت مرفه بی درد... ما خوبیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این از متن اصلی هستش:نقل قول:
(sm2)
نه من فقط منتظر گلچینای تو هستم (sm70)
در 26 اسفند برای سؤال راجع زمان تحویل خودرو به نمایندگی زنگ زدم که به یکباره گفتند ماشین آماده تحویل است و الآن چندساعتی هست که در پارکینگ خاک میخورد! با ذوق و شوق به نمایندگی مذکور مراجعه کردم و خودروی خود را تحویل گرفتم. لازم به ذکر است که چون ماشین قبلیم یک پژو 2000 قدیمی بود و معاینه فنی نداشت با دریغ و حسرت بسیار سفر عیدمان را کنسل کرده بودیم. دنا اما شادی را به خانه ی ما آورد. از اینکه با این ماشین نو میتوانیم مسافرت بروم خیلی خوشحال بودم. خلاصه وقتی رسیدم خانه (با 2 بسته شیرینی برای ماشین) مقدمات سفر را آماده کردم.
(sm2)
یادت باشه خواستی در مورد ماشین یه بررسی تخصصی بنویسی به تعداد بسته های شیرینی که موقع خرید ماشین آوردی خونه اشاره کنی (sm2)
میخوای تی شرت سایز پسرش بیاری ولی وقتی مینا میاد خرید بگی "تموم کردیم خانم بفرمایید بیرون"؟ (sm2)نقل قول:
ولش کن بزار بیاد شمال میخوام در حقش نامردی بکنم ، مینا کی میای شمال؟ (sm2)
بهش میخوره تست تصادف قایق132 باشه (sm2)نقل قول:
حجم مجتبی (sm81)
اینم وضع من (sm120)نقل قول:
کامنت های جدید
این که نخونده چی به نظرش جالب اومده به نظر شما؟ (sm2)نقل قول:
نخوندم ولی جالب بود LOL .
حیف پول تو ایران که صرف ماشین بشه:|
این بررسی میتونست خیلی بهتر باشه. ضمنا شاید دنا در مقایسه با پژو 2000 بدون معاینه فنی! ماشین قابل قبولی باشه اما آیا واقعا 42 میلیون تومن می ارزه؟
ماشین که جوش میاره نباید سریع خاموش بشه چون ممکنه گیرپاژ کنه. بلکه باید رو دور آروم کار کنه و با ریختن آب روی رادیاتور(نه کاپوت!) اونو کم کم خنک کرد.
(sm2)
بازم گریزی بزنیم به متن اصلی:
درباره شیوه انتخابم باید بگویم ابتدا که رنگ قهوه ای روشن با تریم دورنگ را برای دنا انتخاب کردم پشیمان شدم ولی بعدها و بهمحض تحویل گرفتن دنای قهوه ای! از رنگی که انتخاب کردم خوشحال شدم چراکه این رنگ با ظاهر اسپرت خودرو هماهنگ بود.
تو رو خدا رنگ ماشینُ ببینید:
خب آخه سگ این رنگی میخره که تو خریدی؟ (sm2) رنگ پی پی بچه ـس (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط piranaدهنت سرویس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
برگردیم به کامنت ها:
سلام
دست نویسنده درد نکنه با این خاطره ای که تعریف کرد کاشک یکم هم در مورد جاهای دیدنی که تو مسافرت رفته بود میگفت تا یه سفرنامه توپ میشد مرسی
داداش گلم وقتی میخوای در مورد یه ماشین صحبت کنی باید کارشناسی و فنی نظر بدی نه یه سفرنامه بگی یا از شادی که ماشین خریدی صحبت کنی
(sm2)
نویسنده رخ نمود بالاخره (sm2)
آقا اینو دلم نیومد کپی کنم عکس گرفتم (sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
چه پررو هم هست از رو نمیره با این مطلب تخصصی ـش (sm2)(sm2)(sm2)
درود
شما اول تجربه رانندگی ات با پیکان مدل48 رو بذار بعد انتقاد کن
به خاطر عکس ها هم عذر میخوام
آقا ما بریم فلافل درست کنیم (sm181)
جا داره یادی بکنیم از سینای جان (sm19) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی تو میری و من جامیمونم
میدونی بی تو من تنها میمونم (sm1)
علی الحساب اینو داشته باشید تا موقع سرو شام (sm132)
هنوزم بوی تو داره شونه هام (sm50)
ناخونات چقدر بلنده (sm27)نقل قول:
یکی از مواد لازم برای تهیه فلافل مقداری چرت و میکروب زیر ناخون هستش (sm70)نقل قول:
با چنتا از دخترای دانشگاه رفته بودیم بیرون یکیشون اینقدر خندید شاشید به خودش! میگه تو چقدر بانمکی، روش نشد بگه چقدر دلقکی
بابام گفت سرده کولر و خاموش کرد رفت تو پذیرایی پنکه رو روشن کرد جلوش نشست فک کنم منظورش این بود ما گرممون بشه وگرنه هیچ دلیل دیگهایی نداره
تست آواتار (sm50)
دمت گرم با این دست به قلمت پسر (sm121) اون قسمت هایی از فیلم که همش خوراکی و خوردن داره مال من ، مخصوصا کباب ترش،واویشکا (اگه اسمشُ اشتباه نگفته باشم) و تُرشِ تره اصن هر چی غذای محلی گیلان هست مال من (sm121)نقل قول:
مث بز دم در نشسته که چی!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت نمیکشه :/
خدایی بیام اونجا غذای محلی ردیف کنی اصن خمیر نمیشی (sm30)نقل قول:
بشناس اما فرار نکنیا من نمیکشمت حالا یه چیزی گفتم : ))نقل قول:
وقتی مهمون شدم به صرف غذای محلی دیگه خشونت چرا!!!(sm30)
وای که جای دل تو سینت انگار که سنگ و سربه
بگو از کجا آوردی ، اون چشای مثل گربه
(sm144)
قبل از هرچیز تبریک عرض میکنم به خاطر اولین نقل قول پربارتون رو من از طرف شما از همین تریبون از معلم اول ابتدایی شما که بهتون انگیزه داد تشکر می کنم (sm2) دوما با عخش من درست صحبت من (sm30)(sm2) سوما مگه چاله میدونه که بشینه تو پیاده رو جلوی انظار عمومی ؟ (sm2) بنده خدا جلو مغازه داشت هوایی تازه میکرد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی خیلی خسته هستماآآآآآآ ولی همتی کردم با این زرد شمالی (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
مطمئنی هوا تازه میکرد!!(sm77) چه جوری هوا تازه میکرد عایا!!! (sm77)(sm2)
اصن این عخش من همه کاراش پرفکت و باکلاسه حتی وقتی میخواد هوایی تازه کنه (sm2) به صورت خیلی جـــــــــــذاب به در تکیه داده بود و به افق محو شده بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایـن تـب و لـرزهـا تمـامـش بهـانـه اسـت
تـا شایـد لـحظـه ایدستـت را بـر پـیشانـی ام بـگـذاری ...
و حـس کنـم کـه مـالـک تمـام دنـیـا شـده ام !
در رفاقت تنها ؟
مادر برنده شد!
چون
<شیری>
که داد پس نگرفت ...(sm50)