اکبر (sm176)(sm111)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر (sm176)(sm111)(sm120)
هر جا بری میگن یه سکانس خیلی خوب داره آخر تیتراژ فک کردم چی هست حالا...اونُ نشون نمیداد نیم ستاره بیشتر میدادم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مسخره ترین باختی که تو این چند سال داشتیم امشب بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف یه شوت و نصفی زد دو تا گل زد ما هم نه نگفتیم (sm120)
من به سرنوشت بایرن دچار شیم راضیم چون لااقل بایرنیا پارسال به سه جام فصلشون ختم شد (sm120)
مثلا زنده موند ؟ به قول استاد علیفر که چه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم تعداد جام نیس منظورم اینه که هی باد میکنن هی باد میکنن وقتی میترکه ناجور میترکه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفتشون زنده موندن انگار به خوبی و خوشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه امشب ترکیده باشیم و بازیکنا به خودشون بیان (sm120)نقل قول:
ولی یه چیزی خوب بود که اونا موقعیتی نداشتن و یه چیز بد که کلا حمله نکردن 2-0 شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خاکستری!
فیلمُ من خوشم اومد...البته داستان و اتفاقات که جدید نبود و مشابه تا دلت بخواد داشته
اما خب شاید نفاوتش در ادامه ماجرا بود و در اخرش...
لیام نیسون عالی بود تو این فیلم و 0.5 نمره اضافه میکنه (sm120)
البته کاراکترا به جز نقش اول زیاد شخصیت نشدن هیچکدوم! دیاز که خیلی کلیشه و تیپ بود! اون عینکی بد نبود البته!
سکانسای حمله گرگ و ..هم بعضیاش خوب بود بعضیاش نه اصلا جالب در نیومده بود یعنی زیاد با عقل جور در نمیومد
بهترین سکانس فیلم و بهترین مونولوگ ها همونی بود که وقتی تنها شد کنار رودخونه میگفت و تنها نقطه قوت فیلم به نظمر(sm50)
اون پلان اخر که میگین من موافق نیستم که زنده موند و اینا چون خودش مبگفت در این روز زندگی کن و بمیر! شکست داد ظاهرا ولی خودشم میمیره .....یعنی درستش اینه!
ولی خب در کجموع فیلم بدیم نبود!
من 2.5 ستاره میدم (sm120)