یه سکانس هندی ام داشت (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سکانس هندی ام داشت (sm120)
درختا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیام فقط بره زنو بچه شو بدزدن نجاتشون بده فیلم دیگه ای بازی نکنه بهتره (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شده یه چی تو مایه های جمشید هاشم پور خودمون(sm120)
طناب یارو پاره شده با اون فشار و سرعت داره می افته این یکی یه دستی می گیرتش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 دادی آخر؟(sm120)نقل قول:
ها اونجا تخیلش زیاد بود(sm120)نقل قول:
چی میگه؟ندیدم سایتُ؟چرا پستای تو رُ نمیبینم من؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
0 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط از یه جا خوشم اومد اونم اولین بار که گرگا اومدن دورشون کردن چشاشون برق می زد لیام گفت تکون نخورین (sm120)
بانو هم بد نبود ولی امتیازی اضافه نکرد (sm120)
من نگفتم بشناسیم! گفتم شخصیت نشدن این فرق داره (sm120)نقل قول:
مثلا اون عوضیه چرا عوضی بود؟؟ واقعا عوضی بود؟؟ ترسیده بود نترسیده بود؟؟ هیچی نفهمیدیم خیلی بیخودی شلوغ بازی دمیاورد فقط!یا اون یکی که غرق شد مثلا ادم معقولشون بود؟؟ من میگم خنثی بود...
مثلا از نیسونم چیز ز یادی ندونستیم ولی نیسون شد یه کاراکتر...ویژگی های خاص خودشُ داشت! ترسش ترس خاص بود رفتارش رفتار خاص بود عشقش خاص بود....اینا شخصیت میسازه خاص نه عام!(sm120)
بگذریم سکانس مردن اون یارو اول فیلمم من دوست داشتم!
گرگا رُ کاملا باهات موافقم...گرگ واقعی نبودن! انگار کاگردانی کرده بود وانا رُ هم |: (sm120)
اون سکانسم اره خیلی حوب نبود در حقیقت میخواست یه حرف مهم بزنه ولی اصلا موفق نبود (sm50)