از هر زاویه ای نگاه میکنم جورت با دست و پای شکسته از براوو بهتر تشریف داره (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
از هر زاویه ای نگاه میکنم جورت با دست و پای شکسته از براوو بهتر تشریف داره (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها (sm120)... چقدر دقیق نگاه میکنی (sm120) این حرفا چیه احسان عزیز (sm10) (sm19) میدونم چیزی به دلت نیست اخلاقت خوبه ... همون وقت که جواب دادی فهمیدم منظوری نداشتی واسه همین ادامه ندادم ... ولی شما فک کردی من که دیگه چیزی نگفتم مثلا" ناراحت شدم ... نه احسان گُل(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون بابا اسی برم که اینقدر مهربونه (sm72)(sm23)(sm154)(sm19)
ک...ی...ر تو المپیک و پارالمپیک و هر چی که هست
با اون نگار بی وفا هزار تا کار دارم
خبر نداره من براش چوبه دار دارم
به جای روز روشنش یک شب تار دارم
صدای شش دانگ بانو حمیرا (sm127)
دارم حماقت میکنم... (sm50)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ف...اک ، ف...اک ، ف...اک ... (sm27)
لطف داری (sm10)به خدا اگه حرفی زدم از روی قصد و غرض نبوده ، همش شوخی بوده .. قبول دارم زود عصبانی میشم ولی زودم فروکش میکنه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی هم تو دلم نیست رو خوب اومدی .. تنها چیزی که تو زندگیم ازش اطمینان دارم همینه به خدا (sm25)
خلاصه اگه شوخی میکنم با عبدالمالکی به دل نگیر (sm176)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول : شب یکشنبس جهت محکم کاری و اطمینان از شادی روح اموات صلوات (sm2)ببین یادت بودم (sm2)
حالا پپ مربی بزرگی هست یا نه ؟ ها ؟ ها ؟ ها ؟ (sm39)(sm120) اینم لیگ جزیره (sm120) درسته پپ یکم نچسبه ولی مربی خوبیه دیگه (sm120) دِ میگُم مربیَه خوبیَه دیگـــــَـــ بگو چشب (sm2)
(sm77) (sm54)چرا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان استاد اندی هم ناراحته (sm74) یه یونایتدی اصیل هستش استاد اندی (sm19)
(sm120)فردا دیجی12-13
تلگرام (sm120)
الی تو هم بیا تلگرام دیگه (sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب استادیومی شده آنفیلد (sm120) زاویه دوربین هم عوض شده عین نیوکمپ لانگ (sm120) خیلی تیمیز شده خوشمان آمد به به آقا به به (sm120)
(sm81)
نقل قول:
وسط بازی به این مهمی تصویر رو از وسط نصف کردن جودو و فوتبال رو همزمان نشون میدن - آخه من نمیدونم این الان چه ورزشی به حساب میاد ، لباس همدیگه رو میگیرن واسه هم زیرپا میگیرن یکی میخوره زمین بازنده میشه
گناه دارن اونام طفلی ها با امکانات زیر صفر رفتن اونجا مدال بگیرین خانوادشون هم با امید نشستن پای تیلفیزیوننقل قول:
البته در اینکه جودو ورزش مسخره ای هست باهات موافقم (sm120) ژاپونی ها همه چیشون درسته ها ولی این رشته ورزشی کاملاً مسخرس (sm120) حاصل چشم و هم چشمی با کشتی ایرانی بوده (sm120)
مورینیو نباید می باخت(sm25)
داور سه تا پنالتی رو خیلی راحت میتونست بگیره ولی نگرفت - دقیقه نود توپ رو از روی خط درآوردن
(sm25)
Cafe Society 2016
زیرنویسش تو سابسین نیس جای دیگه سراغ دارین؟ (sm98)
(sm50)
Teenage Mutant Ninja Turtles Out of the Shadows 2016
اینم نیس (sm50)
آخرین برگ سفرنامه باران،
این است؛
که زمین،چرکین است ... (sm50)
وقتی که داغونم
هر شعری میخونم
یاد تو میوفتم ... (sm50)
تابستون کوتاهه (sm50)
مدرسه ها داره وا میشه (sm172)
مصطفی یه آهنگ اسلو راکِ غم دارِ توپ داری تو دست و بالت؟! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
Sleep پوئتز آو د فال شنیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
nope (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اون آپلود میشه Cloudy Now بلک فیلد سرچ کن تو سایت ممر بگیر خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سافت راک خوبیه
Cloudy Now و Pain از Blackfield رو ممر گذاشته بود شنیدم... خیلی خوبه... (sm50)نقل قول:
دستت درست... (sm127)(sm50)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
سلام بچه ها .. (sm81)
من یه درایوی که 120 گیگ فایل موزیک ویدئو داشته رو مرج دادم به یه درایو خالی 60 گیگی گفتم یکی بشه ولی هنگ کرد مجبورشدم ریست کنم
اومدم دیدم اینجوری اون درایوی که حاوی محتویات بود کلا اینجوری شده .. میشه فرمت هم کرد ولی میخام بدونم یه راهی هست اون صد گیگ داخل درایو ریکاوری بشه و فایلا برگرده ؟!