فریدون خوب بود اشتباه شد قبلا(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
فریدون خوب بود اشتباه شد قبلا(sm50)
مصطفی پاشایی هم تو راهِ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . آلبوم ِ فريدون خوب بود (sm172)
(sm70) چاوشی قمیشی ابی آسرایی یراحی ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز گوش ندادم... راستشو بخوای من با ترک1 حال نکردم (sm25) سر آلبومی که بهم نچسبه گوش دادن آلبوم به تعویق میوفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا حالا ها منتشر نميشن (sm120)
آلبومِ فريدون رو ز آخر به اول گوش كن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدي ميگم
سر آلبومی فریدون که انقدر قشنگه ......... (sm132)
چشم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا نمیدونم چرا فاز "لحظه" گرفته... (sm172)
فقط چند لحظه به من فکر کن نگو لحظه چی رو عوض میکنه... همین چند لحظه برای یه عمر همه زندگی ـمو عوض میکنه...
سلیقه ی موسیقایی نکبتی دارم (sm25)نقل قول: