وقتي با هر خوبي ِ من پاسخ بدي بود
وقتي با صورت ِ غم ميري توو ديوار ِ دود
وقتي كينه مي شينه توو اجزاي قلبت
ديگه خونه ميشه آخرين درمان ِ دردت
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتي با هر خوبي ِ من پاسخ بدي بود
وقتي با صورت ِ غم ميري توو ديوار ِ دود
وقتي كينه مي شينه توو اجزاي قلبت
ديگه خونه ميشه آخرين درمان ِ دردت
(sm50)
ترک یکشو ول کن...هنوز همونیم،یادش بخیر،هنوز چشمای تو،مخصوصا قهوه خونه ها خوبن..گوش بده اینارونقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگترين آهنگ ِ آلبوم ِ قبلي ِ خواجه اين بود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نابرده رنج(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی از آهنگ های مورد علاقه ـمه ولی با صدای تورج شعبانخانی... از اون آهنگا گاهی هوس میکنی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم قشنگ بود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي لحظه ها تنظيمش قشنگتره
تایید (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای همین چند لحظه ی عمر تو هر لحظه دنیامو از من بگیر... فقط این یه رویا رو با من بساز همه آرزوهامو از من بگیر...(sm50)
صدای فریدونم خوبه(sm74)..اونو اگه لینکی داری ازش بده(sm176)نقل قول:
صدای فریدونم خوبه(sm74)..اونو اگه لینکی داری ازش بده(sm176)نقل قول:
تو آلبوم تکراری شده بود دیگه... ولی اون موقع که تیتراژ بود خیلی خوشم اومده بود (sm172)نقل قول: