[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه دیگه ؟ کسی دانلود کرده کدوم اهنگ رو گذاشتن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه دیگه ؟ کسی دانلود کرده کدوم اهنگ رو گذاشتن؟
من با صدای شعبانخانی خاطراتی دارم که آسفالتم میکنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوای از اون از موسیقی قدیمی خوشم میاد... قدیما میگفتن "هوا داره"؟ خوشم میاد (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ميگوشم
باشه..(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم قدیمیترینش (در واقع نسخه اصلی و اولیه) شعبانخانی باشه... اطلاع دقیق ندارم!
مگه چند نفر خوندن؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7 8 نفری خوندن... مینا خانم یه سری اسماشونو ردیف کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ميدوني نويد يه اهنگ رو ممكنه 5 نفر گوش بدن ولي حسي كه از اون اهنگ ميگيرن برابر نيست (sm172)
از بس شعرش خوبه...شاعرش نمیدونی کیه؟نقل قول:
دقیقا... قبول دارم که ممکنِ حسی که شما با آهنگ قربانی میگیری نه با شعبانخانی بگیری نه با فریدون... موسیقی به خاطراتی که واست زنده میکنه جذابِ... حالا چه خاطره خوب چه... (sm172)نقل قول: