غبار خواب ،
غنوده بر چتر هر مژگان ؛
به شهر خاکستر ... (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
غبار خواب ،
غنوده بر چتر هر مژگان ؛
به شهر خاکستر ... (sm25)
غبار خواب ،
غنوده بر چتر هر مژگان ؛
به شهر خاکستر ... (sm81)
غبار خواب ،
غنوده بر چتر هر مژگان ؛
به شهر خاکستر ... (sm176)
من،
نمیدانستم
معنی هرگز را !
تو چرا باز نگشتی دیگر ؟ (sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)
(sm50)
(sm50)
دوستان من سوال برام پیش امده پیام خصوصی ارسال کردم میخوام برشگردونم از کدوم برنامه باید برم؟
- (sm2)
یاران جان چی میخندی داداش راهنمای کن پس؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)عذاب ندارم
اگه تو انجمن منظورته پیام فرستادینقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نمیکنم بشه برشگردونی..مگر مدیرا بتونن
یا اینکه هکری چیزی باشی (sm120)
منظورم انجمن بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هکر کجا بود مگه نامَردَم
من اینقدر موزیک باران دوستم که نگو اون وقت میگی هکر نه بابا.من اینکاره نیستم نه بلدم نه یاد گرفتم هیچ
واقعا نمیشه بگردون حیف شد(sm50)ولی میخواستم بدونم یاران ممنون جواب دادی(sm10)پس شدنی نیس
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه هکرا که بد نیستن (sm59)
بدردم نمیخوره هکر یعنی دوزدی خوب نیست داداش عزیزنقل قول:
یاران جان میگم چرا توی دوسال نیم باهم دیگه کاری به کاری هم دیگه نداشتیم چه روز سختی گذارندم همش ساکت بودی برام (sm81)
(sm50)بفرما خاطره بدی دارم بازم سیگار میکشم
اینو فراموش نکنید نیم ساعت دیگه شروع میشه (sm155)
جمعه ساعت ۱۳:۳۰ (تکرار ندارد)
سینما با تونل زمان - دشنه (۱۳۵۱). داستان عشق عباس چاخان و بنفشه.
(sm50)
با غم انگیز ترین حالت ممکن چه کنم(sm50)
سخت در اشتباهینقل قول:
(sm29)نقل قول:
(sm2)
زهر مار انتر(sm70)
چرا میخندی هادی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجاش قلقلک اومده خندش گرفت (sm120)
مُردم از تنهایی(sm178)
حرفای خنده داری میزنی (sm2)نقل قول:
تا حالا کسی از تنهایی نمرده خیالت تخت (sm120)
چرا زودپیر میشم میمیرم(sm50)نقل قول:
هادی جدی میگم درک نمیکنی داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای که بی تو خودم تک و تنها می بینم
هرجا که پا میذارم تو رو اونجا می بینم
یادمه چشمای تو پر درد و غصه بود
قصه غربت تو قد صد تا قصه بود
یاد تو هر جا که هستم با منه
داره عمر منو آتیش میزنه
تو برام خورشید بودی توی این دنیای سرد
گونه های خیس مو دستای تو پاک میکرد
حالا اون دستا کجاست اون دوتا دستای خوب
چرا بیصدا شده لبه قصه های خوب
من که باور ندارم اون همه خاطره مرد
عاشق آسمونا پشت
یک پنجره مرد
آسمون سنگی شده
خدا انگار خوابیده
انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده
یاد تو هر جا که هستم با منه
داره عمر منو آتیش میزنه(sm50)
منظورم این بود با اون پیام خصوصی که گفتی نمیشه برگردوندنقل قول:
سلام العليكم(sm221)
علیک (sm2)
احوالات جناب؟(sm2)نقل قول:
(sm2)
در حال آماده باش برای ژق (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قالب جدید سایت چه خوب شده (sm127) (sm118)
چه بود اون قبلیه تخمی (sm3)(sm2)
قالب سایت مثل سایت موزیک دیگه شده