الی یه سایت بود لایسنس نود32 میداد رایگان ... میدونی کدوم سایته ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الی یه سایت بود لایسنس نود32 میداد رایگان ... میدونی کدوم سایته ؟
(sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Im gonna treat you like a star(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)کمتر از یه ساعت دیگه
نقد مسعود فراستی درباره فیلم « فروشنده » در برنامه « هفت » : این فیلم حتی قبلِ فیلم بد است!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی عاااااشقشم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر چطوری WAV زدی ولی تگ داره؟! (sm148)
آلی من با تو صوبتی ندارم بیه لنوو توهین کردی از اون ور میری دنبال شیانومی ..
(sm120) اِه عکسو اشتپ دادم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب (sm29) قبلا نمیشد تگ زد به نظرم... الان با این نسخه جدید تست کردم دیدم میشه (sm120)
تگ هاش تو آیتونز هم برات میان؟! واسه من نمیاد...
(sm2)عجب حمله ای کردن
(sm2)مالورم هم خودشو هم مارو نمود با این تگ و عکس و پلیر من چن ماهه همینو میبینم دغدغه داره
دیگ به دیگ میگه روت سیاه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی (sm50)
(sm120)فرزاد فرومند اهنگ رشتی که من دوس دارمو خونده
جووون تام رایدر برم بازی کنم دهنش directx 12 هم ساپورت میکنه .. (sm81)
آلبوم جدید آندرانیک چقدر خوب و جزابه (sm50)آهنگ هایی که قبلا داده بقیه خواننده ها خواندن رو خودش خونده چقدر هم بهتر اجرا کرده (sm19)
سالهاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام... (sm50)
ها به کجا می کشی ام خوب من
ها نکشانی به پشیمانی ام... (sm50)
ای سایه سحر خیزان دلواپس خورشیدم
زندان شب یلدا بگشایم و بگریزم ... (sm50)
من که منم، جای کسی نیستم... (sm50)
میخوام آتیش بگیرم دار سوز نی میاد ...
مجید درخشانی & مجتبی عسگری - تصنیف مست شبرو ... (sm50)
گر دل بمیرد وای من
گر من بمیرم وای دل ... (sm50)
ای مست شبرو کیستی ؟
آیا مه من نیستی ؟
گر نیستی پس چیستی ؟
ای همدم تنهای دل ... (sm50)
هر گریه ام سرودی
هر خنده ام ترانه
چشم امید دارم
از گریه ی شبانه ... (sm50)
(sm50)
فروشنده رو دیدم . ماقبل فیلم و ماقبل فسیل تشریف داشت ...
سرو کیونِ هرچی ملودی و اجراست رو به هم میدوزه (sm50) خیلی شاهکاره ورژن دومش
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر اینی تا که دل از مو بُرینی... (sm50)
(sm172)
عجب بازیه خوبیه بگو اول از همه کرکش کردن دلیل داش .. (sm118)
قد بلند و سیه چرده هم نشدیم بریم آمریکا بسکت بازی کنیم ... (sm50)
(sm59)(sm2)
(sm1)(sm27)
هی روزگار(sm98)
(sm120)
لج و لجبازی (sm50)
وقتی که زورت نمیرسه و میترسی ... (sm50)