(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51)
قالب سایت چه خوب شده (sm128)
خوشم مياد هميشه آماده اي(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قالب فوق العاده شده عالي تر از عالي(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
(sm50)
جمعه آدمو به حال و روزی میندازه که باید از خودت عذرخواهی کنی که به دنیا اومدی!(sm172)
قالب سایت عالی شده (sm77)(sm77)(sm77)
قاسم(sm19)
قالب سایت عالیه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حسین جان.
چطوری؟
میگم دوست دیگمون، آلبوم سو تفاهم رو داشت یا دیگه قیدمو بزن؟
قالب سایت بهتر شده اما من همون نسخه قبلی می پسندم چرا چون اونجا ارشیو داشت از الف تا د ... خوانندگان فول ارشیو مشخص بود که اینجا اینطور نیست.
اینجا کمبود این منو احساس میشه . ظاهرا قشنگ شده اما باید بیشتر کار بشه و کامل باشه
سلام علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوتفاهم رو داشت
باز ازش میپرسم ببینم داره
دستت درد نکنه داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
و بازهم شب (sm50)
(sm50)
چهار ساله گی یِ جونور دایی . . . (sm74) (sm127) (sm74)
(sm50)
یسوال تاپیک فیلمها دیگه ادامه داده نمیشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
00:00
(sm50)
(sm98)
(sm27)
(sm50)
من مجموعهی ناکامیهام ... (sm50)
من مجموعه ی ناکامی هام ... (sm172)
من مجموعه ی ناکامی هام ... (sm25)
من مجموعه ی ناکامی هام ... (sm81)
من مجموعه ی ناکامی هام ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا !؟
سر جریان سانسور کانال منو تو !؟
نه . . . آپ می کنم . . .
کیفیت شون خیلی خوبه دیوثا . . .
فعلاً چاره ای نیست . . .
اگه از سرت بیرونم کردن . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر ... (sm172)
پرم از راه ، از پل ، از رود ، از موج .
پرم از سايه برگي در آب :
چه درونم تنهاست ... (sm27)
آره کیفیتها عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کردم سانسور میکنن شاید کنسل بشه اما دم شما گرم(sm10)
ای دیوث (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
سر کارم
(sm50)
امریه جهاد کشاورزی
KamkarDel@
(sm19)