همون هات داگی که کردی تو خودت فعلا سوژست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همون هات داگی که کردی تو خودت فعلا سوژست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم منو بن کن یه البوم میخواستم برات ریپ کنم اصلا حاله اپ ندارم منو بن کن لطفا(sm2)
من نبودم به جان این اوبی ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر نداره خوب میخوری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه هیچ صحبتی ندارم (به احترام میر انجمن - امیر گرامی)
این امیرو نصفه شب از خواب بلند کردن اوردن اینجا مارو بن کنه(sm2)
یراحی 4 اهنگ برای ماه عسل خونده.یکی اون قدیما برای تیتراژ اغازین و 3 تا ترک فوق هیت برای تیتراژای پایانی.من اون 3 تا رو تا اخره عمرم گوش میدم.مخصوصا هرجای دنیایی دلم اونجاست.ادم اشکش درمیاد. دلم میخواد ساله بعد هم باز یه چی بخونه بترکونه.امسال خواجه بدکی نبود ولی مثله یراحی در نیومد
اون قدیما یه ناصرعبداللهی تو خونه به چشمم میخورد باید بگردم به دردت میخوره؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این کاور یزدانی نگاش کن ببین میتونی حرکتی روش بزنی یا نهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]