امير كجا گذاشتي ؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
امير كجا گذاشتي ؟ (sm120)
نه دیگه تو هم خب داشتم میدیدمش دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دیاگرام حرکت پروازیش رو توی ذهنم ادامه دادم دیدیم میشینه رو پام (sm2)
سریع محل رو به مقصد حموم ترک کردم و خودمو با دمپایی مسلح کردم (sm2)
برگشتم دیدم نه رو فرشِ نمیشه که بزنمش... چه کنم چه نکنم رفتم پیف پیاف آوردم... آقا ما پیف پاف بزن اون فرار بکن... 6تا پا داشت 6تا دیگه ـم قرض گرفت و فرار میکرد و منم اسپری افشان و مسلط داشتم دنبالش میکردم (sm2)
رفته رفته وزنش زیاد شد بس که اسپری فشاندم روش و طبق فرمول F = ma با افزایش جرمش و ثابت بودن نیروی محرکه ـش شتابش کم شد تا جایی که با شتاب منفی سرعتش داشت کم میشد (sm2)
آخراشو زياد متوجه نشدم ولي اميدوارم كشته باشيش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm83)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي خوشگله خانمش (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چقدر اومدم نگم ديدم نميشه (sm120)
هنوز به آخرش نرسیدیم... تا اینجای مطلب جا افتاد؟ (sm2)نقل قول:
kنقل قول:
بعله... هاست جدید!!!نقل قول:
فرمودم:
زنشـــــــــــه؟ (sm120)
چرا انقدر ترسناکِ پس؟ (sm74)
تعداد تراک ۱۰۴
اعععععععععععععععععععععع (sm77)
كجاي اين ترسناكه ؟ (sm142)نقل قول: