به درد میخوره آلبومش یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به درد میخوره آلبومش یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه شخمیه
نت ما که ریده بزارم موقع بیکاری دان کنم پ (sm3)نقل قول:
شما غلط میکنی که حس داری اصلانقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بمیر راحت شیم از دستت ! (sm25)
الی آلبوم محسن معلوم نیست کی میاد ؟!
مردیم بس که صبر کردیم !
به به شاعور عزیز (sm127)(sm59) واقعیت رو گفتم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرم(sm127) تموم کن این اخلاق جلفتو ! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومو؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضدیت با من ! (sm98)نقل قول:
یا سلیقه تو شخمیه یا بازم تو (sm2)واقعا چی دیدی تو لنگ و رئال و آرسنال و ....(sm120)نقل قول: