نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته صرفا براي كسي كه با روحش عجينه نه براي همه (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته صرفا براي كسي كه با روحش عجينه نه براي همه (sm172)
بستگی داره چطوری بهش نگاه کنی ، برای چه منظوری بری سراغشنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه سوال اگه كنكور شهرستان قبول شي خانواده ميذارن بري؟
درسته ولی به خیلی چیزای دیگه هم بستگی دارهنقل قول:
سرعت خیلی خوبه
با تشکر از فحش و جنگ و دعواهای امیر (sm120)
نمیدونم..واسه آرامشش میرم ولی بعد احساسا می کنم خود درده!!!نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
پسرخاله من مشهد میشینه 3 سال مونده پشت کنکور فقط واسه اینکه حتما باید تهران قبول شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سه سال هم شهرستان میشد قبول شه
واسه خواهرم که نزاشتن اما فک میکنم واسه من شرایط فرق کنه،آخه خواهرم ریاضی بود قبولیش از تجربی نسبتا راحت ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]