با دیدن این کلیپ اینجاس که باید گفت :
به یادت هنوزم *** میزنم !!!! (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
با دیدن این کلیپ اینجاس که باید گفت :
به یادت هنوزم *** میزنم !!!! (sm50)
چی ببخشید عطر تلخ میزنم .. (sm2)
پاک کنم ؟(sm2)
پاک کن ولی من دفه قبلی دیده بودم ..
نه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه به جا مایلی از نیکول استفاده میکردی الان شاهکاری بود واس خودش .. (sm2)
تو مگه اون موقع بودی؟(sm2)نکنه مجیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ..
یه عکس میزارم ولی مسخره نکنید (sm138)
(sm2)
(sm2)دیروز اغا میگفت من که همیشه نیستم یه روزی میشه من دیگه نیستم بعد ذاکرا یه چیزی گفتن نفهمیدم
نه آقا من این کلیپ و نمیگم ..
یکی دیگه بود ..
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس کی بود این .. (sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه موجود فضایی از قیافش معلومه
استاد تاریخ و باستان باران (sm2)نقل قول:
دیشب صحبت عاقا یه کم دیدم ..
بیچاره دو کلمه حرف میزد همه تکبیر میگفتن وسط حرفش ..
(sm2)
خیلی عذر میخوام بگوزه هم مشکلی ندارن ..
شناختید عکس کی بود؟(sm2)
نقل قول:
(sm2) خودتو نچسبون به من .. (sm2)
طرف بد معامله (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات کمپین بهارش ..
1مگ 5گیگ + 3گیگ هدیه ..
2مگ 5گیگ + 5گگ هدیه ..
+ مودم رایگان ..
فردا برم چنج کنم ..
فک کنم اکبر رفت(sm25) خبر جدیدی از فرودگاهای عربستان مخابره نشده؟ (sm2)
عید همه دوستان و روز ِخاصه بانوان عزیز مبارک (sm10)
زندگی چون گل سرخ است
پر از خار، پر از برگ، پر از عطر لطیف
یادمان باشد اگر گلچینیم
خار و عطر و گلبرگ، هر سه همسایه ی دیوار به دیوار هم اند
زندگی چشمه ی آبیست و ما رهگذریم
بنشین بر لب آب، عطش تشنگی ات را بنشان
و صفایی بده سیمایت را..
(sm10)
گوه نخور دیوث نظر داری بهش (sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم ممد یاوری (sm88)
هیس ! حاجی ها فریاد نمیزنند
---------
.
.
.
برنامه امشب سینماهای مکه(sm2)
(sm2)
(sm2)
آلبوم دنیای این روزای من داریوش فوق العاده س (sm178)
ننه گل ممد شبکه سه (sm120)
منصف شدن ریاست، شلیک کن رفیق (sm50)
هوای چشمای تو بارونی ...
لیکن چه چاره با بخت گمراه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بزن
(sm77)