اینهمه کصشر از کجا میاد خدایا ؟ (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینهمه کصشر از کجا میاد خدایا ؟ (sm50)
اول اینکه خیلی بی تلبیتی (sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو م اینکه خودت شوخی کردی منم با شوخی جواب دادم دیگه (sm70)
حالا من که اینهمه خبر زدم چی بهم رسید ؟! (sm120)
بابا تو که استاد مایی قیبولت دارم خودتم میدونی سخت نگیر (sm10)(sm120)
دیگه برای من نمیتونی همچین دلیلی بیاری که (sm120) ینی موتورت که روشن میشه تخت گاز میری(sm120) حیا کن خجالت بکش (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کِی پس ؟ (sm120) اسم من رو کاور یادت نره : بابا اسی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث همون شروع (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
به می محتاج محتاجم
که می درمونه هر درده
هایده(sm74)
میشناسمت (sm120) جو گیر از تو وجود نداره (sm120) واقعاً تو مشاول آینده مملکتی ؟! این بود عارمانهای ی بنده خدایی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) ColdPlay (sm127)
کل عقده هات چند؟
کچلمون کردی
هرچی کرمته