اگه رو بخاری نشسته باشی خیلیم میچسبه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه رو بخاری نشسته باشی خیلیم میچسبه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم هم دست کمی نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا نقل بگیریم 10 صفحه مطلب میرفت جلو
نقل قول:
بیا اینور سرما نخوری(sm120)
الان دیگه واسه درس خوندن اصلا ارزش نداره از خونه دور باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی داشت ...
جا داره یادی بکنیم از خواننده ی به قول رضا ارزشی لرزشی... انــــــــــــــــدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب لب لب تو گل انارِ
(sm2)
(sm19)نقل قول:
طوفان (sm74)
من دهاتی م (sm120)اهل همین نزدیکیانقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم واسه شهرستانیا میسوزه(sm2)
ببینم میتونی یه کاری کنی باز آبهویج ـشو بذاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا هم ؟ ظاهرا همه جا باده (sm98)اینجا یخورده باد شد بارون اومد باد تمومیدنقل قول:
هعـــــــــــــی یادش بخیر چقد فوش خوردیم سر این نقلای چندین گانه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]