(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمانو با آب هویچش میشناسن(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمانو با آب هویچش میشناسن(sm120)
تقریبا همه جای ایران بارونه . الهی هیچ کارتن خوابی زیر بارون نمونه ....... (sm74)
شما میخوای چایی بزن اصلننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم دلمون واسه خودمون میسوزه ممنونیم از همراهیِ شما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته در اصل پدرما هم مثل شماست ما هم مثل پدرمان(sm59)
اینجا یه خورده بیشتر باد شد کلی خاک بر سر شدیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره صدای باد و بارون و میشنوم تو اتاقم (sm172)نقل قول:
با تشکر از شیما یاد مجید خراطها هم بکنیم بد نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشهد داره بارون میاد همین الان شروع شد(sm79)
(sm120)
(sm59)متاسفانه نمیتونم درکتون کنم من دهاتیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدرتان هم مثل پدر ما نیز ما هم مثل پدرمان (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا ديپلم گرفتم و دانشگاه قبول نشدم رفتم سر كار . هر روز تو ايستگاه اتوبوس يه پسره هم مي ايستاد ظاهرا اونم هم مسير بود با من خيليم خوش تيپ بود خلاصه چند ماهي زير چشمي بهم نگاه ميكرديم كليم ذوق ميكردم هر روز صبح ميبينمش تا اينكه بالاخره بعد هشت نه ماه يه روز صبح از اتوبوس كه پياده شدم اونم با من پياده شد يه كاغذ گرفت سمتم منم حالا سرخ و سفيد شده بودم از خجالت هي ميگفتم من نميتونم بگيرمش تا بزور داد دستمو رفت بازش كردم ديدم نوشته سلام من داريوش هستم ساعت 7 منتظر تلفنتم ( شماره هم نوشته بود ) مچكرم . اقا اين مچكرم تو ذوق من نخورد همونجا كاغذُ پاره كردم گفتم خاك بر سر بيسوادت كنن از اون به بعد ايستگاه اتوبوسمو عوض كردم (sm30)دچار شكست عشقي شدم شديد (sm2)