[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
از وهم ها و این همه انکارم.. (sm50)
نشد نشد نشد (sm50)
من اسیرم تو فقط لحظه ی مردن من
میتونی واکنی این یوق از گردن من ... (sm50)
اخونده میاد درباره بازی های کامپیوتری وقتی حرف میزنه(sm120)تقریبا 4 ساله نت دارم.شاید کلا 100 ساعت تیوی دیده باشم اون بیشتر اخبار
3 ساله که هیچ فیلم و برنامه و سریالی از تی وی ندیدم ! فقط چندتا بازی مرحله آخر لیگ قهرمانان از یک هشتم به بعد ! اخبار هم فقط سایت های خبری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شبکه سه آخر شبها فیلم های مستهجن پخش میکرد من الان یکی از بیننده های مخلص این شبکه و تلویزیون داخل ایران بودم و حیف ... حیف ...
احسنت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)