یارم به یک لا پیراهن خوابیده زیر نسترن
ترسم که بوی نسترن مست است و هوشیارش کند ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
یارم به یک لا پیراهن خوابیده زیر نسترن
ترسم که بوی نسترن مست است و هوشیارش کند ... (sm81)
چه خبره بابا اهنگای ارکسترال تایم طولانی میسازن. اهنگ پاپ راک معمولی میانگین دیقه و نیمم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبه ! از یه طرف محسن میگه بیشتر تنظیم هارو خودم انجام دادم از یه طرف 5-6 تا تنظیم کننده دیگه هم هستن (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شخصا دوست دارم کارا پیش درآمد و مقدمه داشته باشن اینجوری خیلی جو کار حرفه ای تر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم شاید نمی دونی
چه احساسی به من داری ... (sm50)
این چه پستیه گذاشته امروز شادمهر
رد داده (sm25)
چی گفته ؟؟؟ یه اسکرین بده (sm120)نقل قول:
یه کلیپ گذاشته دلقک بازی در میاره عین تتلونقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیماری تتلو احتمالا واگیرداره (sm59)نقل قول: