اگه هواپیما مال پدرشون بود چیکار میکردن ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه هواپیما مال پدرشون بود چیکار میکردن ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق اول (sm50)
من کیلی عگاسی دوست داشت (sm132)
آره خودشه یادش بخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده بودن عکسها
ولی خوب اونا هم تموم شرایط رو میخواد
دوربین خوب
ماکن در دسترس و ...
ای دادا... اینجا نذار خانواده نشسته (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دم خودتم داغ (sm127)
ببخشید ماکن کجاست ؟؟نقل قول:
خب اونا الکی نیست که 10 تا عکس برتر میشن ، اونم در سالنقل قول:
ولی با امکانات محدود هم میشه شروع کرد ، مهم اینه که خودت بخوای
من خودم با دوربین 2 مگا پیکسل گوشی شروع کردم
دلمان آبهویج شجریان خواست (sm81)
تا حالا اون لحظه رو تجربه کردی که ملت مثل چیز تو ترافیک موندن و اتوبوس واحدو سوار شدی با سرعت 100 تا از خط ویژه میری (sm120)چه کیفی میده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هواپیما نمیکشید باو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوبه امشبو بخوابم صبح که بیدار شدم ببینم برف اومده ووووووووووی (sm132)