(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
خوب داریوش هم اومد ایران (sm120)
نوبتی هم باشه نوبته آقامون هایدس (sm2)
(sm2)
شاه داریوش هایده (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اسی چون با ممد تیر رابطه خوبی داری این لینکو بنداز پروفایلش
من با ممه تیرشون رابطه دارم ، ممدشونو نمیشناسم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لانا دل ری . بعضی آهنگاش در حد فاجعه قشنگه (sm81)
آهنگ جدید نداده ؟؟
خدا بگم چیکارت نکنه مهدی (sm120) از دیروز که گفتی آهنگو از یکی دیگه کش رفتم تو شوکم (sm120) مجسمه ی موزیک ویدئوی... you my heart سال 1984 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال پيش فكر كنم آلبوم دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Lana Del Rey - Ultraviolence
اینقدی که لانا تو ایران طرفدار داره هیچ جا نداره (sm120) یه چی تو مایه های کریس دی برگ و یانگوم (sm2)
داریم از 20 سال پیش صحبت میکنیم(sm120)اون کلیپ تو زمان خودش یه سوپرچورن بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادکه داییم تصویریارو روشن میکرد تو اتاقش منم یواشکی میرفتم میدیدم (sm120)بعدشم با گلنار میرفتیم(sm2)
آره اینو گوش کردم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده با کلاسیه (sm50)نقل قول:
یانگوم ! (sm2)
(sm2) نکنه عاشق اون مُدل ژاپنیه شده بودی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
فکر میکرم باید بزنی تو چش و چالشون (sm2)
کریس دی برگ و یانگوم زمان خودشون فقط تو ایران طرفدار داشتن (sm120) لانا هم اگه حساب کنی نصف طرفداراش ایرانین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حریم سلطان و فاطکا گل و جومونگ رو یادت رفت (sm2)نقل قول:
شانس آوردی که موزیک ویدئو last exit to broklyn رو ندیدی وگرنه گلنار جواب میکرد (sm2)نقل قول:
نمونه زیاده (sm120)نقل قول:
دیگه باید تو فکر خمیردندون میشدم (sm2)نقل قول:
(sm50)
(sm81)
Unknown Artist - Unknown Album (sm178)(sm81) (sm50)
هم اکنون که این پست رو ارسال میکنم تمام فایل های اضافی ، کوکی ها کش ها ویروس ها پاک و کشته شده و از سیستم سالمی در خدمتتون هستم (sm120)
پرنس فیصل رئیس باشگاه النصر:
شور تماشاگران پرسپولیس "تروریسم ورزشی" است .از آنها شکایت و محرومشان می کنیم
حبیبی، آب رو بریز اونجایی که می سوزه!
(sm120)
رضا صادقی لخت بشه حتمی ممه هاش از گلشیفته فرهانی بزرگتره..
(sm59)
یارو فرق بین چ.س و گ.ز رو نمیدونه هی میگه ترنس ِ ترنس ِ (sm3)
اطلاعیه سازمان حج و زیارت :
بدلیل تجاوز مامورین عرب به هموطنان ایرانی تا اطلاع ثانوی فقط و فقط حجاج قزوینی جهت عملیات تلافی جویانه به حج اعزام میشوند ، و من الله التوفیق
کارت زرد کریستیانو رونالدو بخشیده شد(sm25)(sm50)
(sm120)
این پچ جدید pes از مستر لیگ میندازه بیرون (sm178)
لینک سایفون کسی داره بزاره ؟
جز تو یارم کسی نیست ... فریادرسی نیست
(sm98)
سکوتت را ندانستم سکوتت را ندانستم سکوتت را ندانستم سکوتت را ندانستم سکوتت را ندانستم (sm25)(sm54)
ﺳﻌﺎﺩﺗﻲ ﺑﺎﻻﺗﺮ اﺯ اﻳﻦ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺣﺮﻡ اﻣﻦ اﻟﻬﻲ و ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﻭﺣﻲ ﺑﻪ اﻧﺴﺎﻥ ﺗﺠﺎﻭﺯ ﺷﻮﺩ اﻣﻴﺪﻭاﺭﻳﻢ اﻳﻦ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﺼﻴﺐ ﻫﻤﻪ ﻣﺴﻠﻤﻴﻦ و ﺯﻭاﺭ ﺑﺸﻮﺩ(sm2)
(sm2)
ندانستیم و دل بستیم (sm172)
کاش البومش بیاد زودتر (sm178)
الان بري تايلند به چشم "بكن" نگات ميكنن.
بري حج به چشم "کیونی"!
هم وطن انتخاب با خودته...
(sm2)