(sm120)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحانا فشرده س(sm172)الانم با خودم لج کردم که اینجام(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحانا فشرده س(sm172)الانم با خودم لج کردم که اینجام(sm120)
درک میکنم منم 2روزِ درس نخوندم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله که موفق باشی (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
اره ، منم دقیقا آخرین عکسی که دارم واسه تابستونه که رفته بودم مشهدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خودم عکس نمیگیرم ،
عکاسی هم یه راه است واسه رسیدن به خدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از زاویه دیگر
این یکی موسیقی ـش معلوم نیست... چی داره پلی میشه پیمان؟
دقیقا (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
(sm25)البته امتحانای شما کجا و امتحانای ما کجا(sm120)نقل قول:
ممنون،همچنین(sm10)نقل قول:
دوست داری تموم اونلحظات و زیباییش رو واسه اونا ثبت کنی تا بعدا نهایت استفاه و لذت رو ببرن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده بود این جمله (sm50)