لواشک من در برابر اینا هیچی نیست(sm74) از شکنجه دادن آدما چی نصیبت میشه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لواشک من در برابر اینا هیچی نیست(sm74) از شکنجه دادن آدما چی نصیبت میشه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی در مورد خطوط طلایی چیزی میدونی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اگه ماه رو سمت چپ عکست میذاشتی ؛ حس بهتری به عکس میداد
پیمان کتابی داری در مورد عکاسی ؟
من فقط خواستم حق انتخاب بهت بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شکنجه دادن که هیچی ولی یه حس رضایتی تو دلم رخت میشوره
هیچوقت کویر نرفتم ولی عاشق آسمون و سکوت و وسعت بی انتهاشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره عالیه
تو حیاط خونه گرفتمنقل قول:
محدود بود دیدم
نمیشد اینقدر خم و راست شدم تا کامل بیفته تو عکس(sm120)
منتظر بودم(sm120)گفتم الان میگی به تو ربطی نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم(sm120) باز هم ممنونم(sm59)نقل قول:
دوستان این عکس خدایی لایک داره (sm19)
تا بخواین هم خطوط طلایی داره(sm120)
از فاصله 5 سانتی گرفتم(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
حديث شب كوير فوق العادس آدم فكر ميكنه اگه دست دراز كنه ميتونه ستاره ها رو بگيره