تو لوله فاضلاب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو لوله فاضلاب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)خو من آینده رو میبینم از همی الان که همچی بلایی رسمون میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بده (sm2)وای خدا سوژه به این مهمی رو از دست دادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم گستاخ شدی
صبح یکی از دوستان 40 تا نقل ازت گرفت درباره ویندوز و ... تک تکش هم جواب گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت من شاید بزرگترین رکوردم از تعداد نقل با تو 3 نقل باشه
که اونم مسلما 3 تاش من بودم و 2 تاش تو بودی و اخریش من که بی جواب مونده
نمی فهمم پیشگیری چه معنی میده در مقابل بقیه من تقریبا هیچ حرفی نمیزنم
اولا من گوه بخورم خودمو بگیرم !(sm127) دوما خواننده کدوم خریه ! من شعر میدم دوستم آهنگ میسازه منتظر میشیم یه ننه قمری بیاد بخره و بخونه ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگر به این زودیا کسی نیومد خودم یا علی یه دمو تصویری از ضبطش با وکال میدیم بیرون ! یعنی مدیونی اگه فکر کنی نفهمیدم چی گفتم (sm2)
ماجرای آرمان رو به یاد بیار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)عجب تحلیل جامع و کاملی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)از همی الان جلوشو بگیرم باز نگن تبعیض قائل شدی شوخی بود (sm19)
چرت نگو یه عمره داریم میزنیمنقل قول:
تو انجمنه سایت که نیس
آیییییییییی زارتتتتتتتتتتتتتتت(sm2)نقل قول:
(sm137)ما برفتیم شوتبال