(sm100)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm100)
رو پیج اینستا هم گزاشتن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره نسل شادمهر خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا باید ببینیم چی میشه ... منم الان تماس میگیرم ببینیم چی میگه (sm59)(sm120)
این کاورهایی که طراحی میکنن یکم دفت کنن بد نیست (sm120) یه لحظه فک کردم شادمهر بوکسور شده شیشه شکونده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)
موافقم، گرافیست هم گرافیستای قدیم، قبلنا طرحهای قشنگی درست میکردن چیه این (sm177)
(sm54) میگه خبری نیست به این زودیا (sm148)
یعنی چی ؟ مگه میشه مگه داریم (sm13) نسل شادمهر الکی نمیگه (sm55)
نسل شادمهر با بهداد در ارتباطهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره گفته بودی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه مسئله اینجاست این رفیقمون هم با آرمین در ارتباطه :)))
بالاخره این وسط اصلاعات یکی نادرسته ... چند روز دیگه معلوم میشه احتمالاً
و من فک میکنم اطلاعات این رفیق ما غلط باشه (sm2)کلاً یه چند وقتیه یکی در میون درست از آب در میاد (sm2)
آبرو بهت نزاشته این رفیقت جدیدا (sm2)نقل قول: