(sm50)اشترم کجایی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)اشترم کجایی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)تو کامنت وبلاگم پیغام گذاشتن تمام حرف های سیاسیتو از سال 91 داریم. دفعه ی بعدی تکرار کنی اقدام می کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لابد یکی خواسته سر به سرت بذاره (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه مگه میشه اینقد بیکار باشن بشینن کامنت های وبتو بخونن حرف سیاسی پیدا کنن(sm54)(sm77)
(sm50)گزارش میدن ، نمیان همه رو بخونن کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا هم سر گذاشتن آهنگ خارجی گفتن دوباره بذاری ***** میشه
توی کامنتال هم خویمال موجوده (sm120) بگوزی میفروشنت
بیکار نیستن! حقوق میگیرن که صب تا شب همین کارو کنن.(sm120)نقل قول:
امروز نوبخت اومده بود خونه مامانبزرگم (sm120) 10 مین زودتر رسیده بودم میدیدمش
2 هفته دیگه هم روحانی میاد (sm120)
تازه من آغا رو هم از نزدیک دیدم (sm2)
رفته بود ملاقات یه جانباز پسرش جلو روحانی زد زیر آواز تی وی هم نشون داد توام آماده باش برا اجرای مشتی ماشالا جلوی هیئت دولت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه یه عکس سلفی هم با آغا داری (sm2)نقل قول:
ممر عکس با امام خامه ای رو رد کن بیاد (sm2)
منم دبیرستان که بودم محسن هاشمی رو پشت چراغ قرمز دیدم هیجان زده شدم گفتم بچه ها این پسر اکبر شاهِ (sm2) فقط یکم بلند گفتم اونم شنید یه نگاه مخوف کرد
شانسی که آوردم همون لحظه چراغ سبز شد (sm2)
بنده هم متاسفانه در اغوش ممتونی در دوران طفولیت عکس داریم گویا (sm2)
همچنان پارو (sm118)
دختر چهل ساله امریکایی با خودش ازدواج کرد(sm77)
سلفی نیس باو همه خانواده هستن (sm2) داییم پنهونی گرفت ..نمیذاشتننقل قول:
(sm2)ما بریم تمریننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خود درگیری به این میگنا آآآ (با لحن آقوی همساده) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر هم تعبیر سهراب و فروغ
از خدا از بودن و دلخستگی
ارتباط شاملو با قلب خویش
یا که نادرپور با دلبستگی
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
چه اولو چه اخری (sm50)
گفتی ز ناز بیش مرنجان مرا برو
آن گفتنت که بیش مرنجانم آرزوست
(sm50)
تو هم هرگز نپرسیدی!!!(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهربانم گوش کن گویی
هیچکس یاد پرستو ها نمی افتد
کوچ ما دیگر نه با فصل است
فصل هم دیگر به باغ ما نمی افتد
(sm50)
ای صبا گر سوی ایرانم گذشتی
خاک آن را غرق بوی نسترن کن
هر کجا فریاد فرهادی شنیدی
یاد شیرین دل تنهای من کن
(sm50)
08 Tired (sm50)
خسته ام از تابش مهر و قمر
خسته از نامردمی های بشر
خسته از بی فطرتان بی هنر
خسته ام از خستگی ها بیشتر
(sm50)
جدایی سید جلال از الاهلی قطعی شد(sm118)
سید جلال حسینی به احتمال فراوان فصل بعد به پرسپولیس باز خواهد گشت
شیملس فصلش تموم شد (sm74)
فتبارك الله احسن الخالقيننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
- (sm50)
is this happiness
flipside
۳۲۰ لانا رو کسی داره دم دست (sm176)؟
در ضمن دیدم لیست آلبوم ص به صورت ناخوانا و با یکی،دوتا اشتباه پخش شده . لیست تراک آلبوم ص از این قراره:
۱.ممدنوبری
۲.قاضی...
۳.ص
۴.آئورلیانو
۵.آلیس
۶.یواشکی
۷.خارتو
۸.خالی
فدا.ش.ن.ل.ع
بازم غش داور سمت کیسه (sm70)
اومده/؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab74 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فعلا
یحیی گاهید قلعه رو (sm59)
کفٍ افکارمو موکت کردم..........
بال سویش چو کشیدم سنگ زد من نپریدم
دردِ بامش بخریدم داغ پرواز به جانم
تا صدایش بشنیدم قفل او گشت کلیدم
غیر از او هیچ ندیدم هم خود و هم همگانم
(sm50)