وای وای از 12 گذشت ما بریم که 6 باید بلند شیم کلی عقبیم از برنامه برسیم به خوندن(sm172)
بازم جا داره از امیر تشکری بنماییم بابت هاست (sm174)
شب خوش دوستان(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
وای وای از 12 گذشت ما بریم که 6 باید بلند شیم کلی عقبیم از برنامه برسیم به خوندن(sm172)
بازم جا داره از امیر تشکری بنماییم بابت هاست (sm174)
شب خوش دوستان(sm27)
اره ، لب دریا درسته ، مخصوصا غروباش ، با بک گراند افقنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد ما یه بار بریم لب دریا اینا ژست خرکی نگرفته باشن
احساس خطر کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم فیلم interview رو دیده ، حساس تر هم شده
دید زدی(sm70)معمولا جایی مبرن این حرکت و که کسی نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خدارو شکر، (sm120)
دو تا حالت داره ، یا تو کویر یا لب دریا ، اگه کویر نیست لب دریاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس ؟؟؟ امتحان ؟؟؟ من كم مونده به عنم بگم برو بعدا بيا الان امتحان دارم :-/نقل قول:
هاست هم تازه دو روزه نصب شده ، بذار چند وقت کار کنه ، اگه به روغن سوزی و تق تق نیافتاد بعد بیا تعریف کن
برو بخواب ، شبت خوش
ما یه مدت نبودیم ، علم جای شما خالی خیلی بدجور پیشرفت کرده هاااانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نه لب دریا هم نبود،اون جا که شلوغه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما جای شلوغش میرینقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه جای دنج هم داره